FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Themis Linkedin SBC TV Fill 350x193

Το Linkedin, ως εργαλείο επαγγελματικής δικτύωσης παρουσιάζει μεγάλη αύξηση χρήσης τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, οι Έλληνες χρήστες του LinkedIn έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο, με το 78% αυτών να είναι ηλικίας 25 – 54.

Με καλεσμένη στην εκπομπή “Marketing in Practice” του SBC, την Linkedin Trainer Έθελ Αγγελάτου, παρουσιάστηκε ο τρόπος με τον οποίο το Linkedin μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο αναζήτησης και ανεύρεσης εργασίας από την πλευρά των εργοδοτών αλλά και από την πλευρά των υποψηφίων. Ακόμα συζητήθηκε η ειδική λειτουργία του κοινωνικού αυτού δικτύου, που στοχεύει στην ανεύρεση πελατών Β2Β για επιχειρήσεις. Επιπροσθέτως, δόθηκαν ιδέες και συμβουλές για την μεγιστοποίηση της χρήσης του Linkedin.

Στο πλαίσιο αυτό, στην εκπομπή, μίλησε και η Μυρτώ Πατσαούρα Γενική Διευθύντρια του Καριέρα.gr που έδωσε το στίγμα της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα του σήμερα.

Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε τρόπους βελτίωσης του personal brand μας, βασικό αρχή της χρήση των προφίλ στο Linkedin.

Την εκπομπή μπορείτε να την δείτε εδώ: https://youtu.be/TKao0LW8mz8

Η εκπομπή “Marketing in Practice”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού -επιχειρηματικού καναλιού της χώρας, ασχολείται με τον κλάδο του Μάρκετινγκ και αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 21.00 από το SBC και τον OTE TV.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά