synka logo

Τα SYN.KA Super markets παρουσιάζουν το νέο σήμα για το δίκτυο των συνεργατών τους, λιανικής πώλησης τροφίμων με την μέθοδο της δικαιόχρησης (Franchise).

Τη νέα ανανεωμένη εικόνα του Συνεταιρισμού έρχεται να συμπληρώσει η νέα ισχυρή ταυτότητα για το δίκτυό του (franchisees) με το σήμα, SYN.KA Local market, όπου τους προσδίδει κύρος, ασφάλεια και τεχνογνωσία ενώ παράλληλα τους διασφαλίζει την συνέχιση της λειτουργίας τους με επιτυχία.

Στόχος είναι το σύνολο του δικτύου να είναι κομμάτι της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης οικογένειας των SYN.KA Super markets.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 7 Αυγούστου στις 19:00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματός SYN.KA local market στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου, της εταιρείας ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΕ.

Το κατάστημα είναι ενιαίου επιπέδου, συνολικού χώρου 400 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης του Αγ. Νικολάου, ο οποίος συνδέει και τις υπόλοιπες πόλεις του νομού Λασιθίου .

Για την ημέρα των εγκαινίων αλλά και για το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν, πολύ δυνατές ενέργειες και προσφορές με προϊόντα 1+1 δώρο.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά