Η γιορτή του Franchising

Η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE 2012 πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Palmie bistro, στο Κεφαλάρι, στις 8 Φεβρουαρίου υπό τις αιγίδες του ΕΒΕΑ, της ΕΣΕΕ και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, με μέγα χορηγό τα Palmie bistro του ομίλου Κουτρουλιά, και με μέγα υποστηρικτή την ΚΕΜ ΑΕ – που διοργανώνει την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise, υπό την διοργάνωση του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS. Βραβεύθηκαν οι 20 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2011, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρική παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι Νίκος Μανεσιώτης, ΓΓ, ΕΣΕΕ, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος, ΚΕΜ ΑΕ, Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής & Εκτελεστικός Σύμβουλος, PLANNNING AE, Πέτρος Πετρίδης, Πρόεδρος Συνδέσμου Franchise, Ιωάννης Ηλιάδης, Επίτιμος Πρόεδρος Συνδέσμου Franchise Ελλάδος.

Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2011 ήταν οι αλυσίδες ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ, ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ – EUROLAB, GT TSANGARAKIS, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΜΙΛΟΣ SO EASY, MEDIA STROM, PALMIE BISTRO, FOCUS – ON, ΟΜΙΛΟΣ Ε. Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ, SPEEDEX, PINK WOMAN, OXETTE, CURVES, CREMERIA VIENNA, BURGERING HOUSE, EZ2C, ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, HUNTER και AUSSIE PET MOBILE GR. Best Franchise Leader αναδείχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και πρόεδρος του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΧΟΝ, κος Πέτρος Πετρίδης. Κύριο μήνυμα της εκδήλωσης αποτέλεσε η σημαντική αύξηση της ζήτησης για το franchising από νέους επιχειρηματίες, οι οποίοι στο πλαίσιο της σημερινής δύσκολης εποχής που βιώνουμε, αναζητούν στο franchising τον τρόπο να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Οι αλυσίδες που διακρίθηκαν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE το έτος 2011 είναι:

 

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT)

Gregorys--Coffeeright-logo

grec1 grec2


ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ - EUROLAB (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE)

EUROGNOSI

ioannou


GT TSANGARAKIS (MOST PROMISING FRANCHISOR)

Tsangarakis logo

tsagarakis 1 tsagarakis 2 tsagarakis petridis


ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (SOCIAL RESPONSIBILITY)

ab vasilopulos

AB


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΟΓΙΑΣ - ΟΜΙΛΟΣ SO EASY (BE SPOKEN FRANCHISOR)

SOEASY GROUP

tzogias1 tzogias2


MEDIA STROM (BEST FRANCHISE WORKPLACE)

MEDIA

MEDIA


ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ AXON (BEST FRANCHISE LEADER)

AXON-new

AXON-best petridis petridis1


PALMIE BISTRO (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT)

palmielogo

PALMIE3 PALMIe5 palmieK


FOCUS - ON (BEST USE OF TECHNOLOGY)

focus

FOCUS-ON-5 FOCUS-ON-4 FOCUS-ON-2


ΟΜΙΛΟΣ Ε. Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ (BEST URBAN FRANCHISE)

 ison 

skiadopoulos skiado


SPEEDEX (BEST INTERNAL ORGANIZATION)

speedex

speedex-best


PINK WOMAN (FAST GROWTH FRANCHISOR)

pinklogoBIG

pink1 pink pinkall


ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ - CURVES (WOMAN FRANCHISOR)

curves

marina-3 marina-5 marina marina-4


CREMERIA VIENNA (BEST CONCEPT RE-DESIGN)

cremeria

CREMERIA-1 CREMERIA-2 CREMERIA-3


BURGERING (BEST PRODUCT QUALITY)

Burg

BURGERING- BEST


EZ2C (MOST INNOVATIVE CONCEPT)

ez2c logo

EZ2C-BEST


ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (MOST LOYAL NETWORK)

diakrotima

diakrothma2


HUNTER - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (BEST FRANCHISE MANAGER)

hunter

HUNTER


AUSSIE PET MOBILE GR (BEST MASTER FRANCHISE)

aussie

aussie


ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ)

kem

maxKEM-bestmax-palton

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και φίλες,

για τέταρτη χρονιά, φέτος, σας καλωσορίζουμε στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2012, ένα θεσμό που ξεκίνησε το 2008 και πλέον έχει καθιερωθεί ως η ετήσια γιορτή του franchising.

Φέτος με τις αιγίδες του ΕΒΕΑ, της ΕΣΕΕ, του ΣFΕ, με μέγα υποστηρικτή την ΚΕΜ και με μέγα χορηγό τα Palmie bistro.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σας και ιδιαίτερα τον κο Γιώργο Κουτρουλιά και την οικογένειά του που μας φιλοξενούν για τέταρτη φορά. Πίστεψαν και υποστήριξαν τον θεσμό των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE από το πρωτοξεκίνημά τους. Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα, τον κο Μαξ Κωνσταντινίδη που συνέχεια συμβουλεύει και υποστηρίζει ενεργά τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE.

Πέρσι το μήνυμα της εκδήλωσης αφορούσε στην αύξηση της ζήτησης για το franchising, στην αύξηση των ενδιαφερομένων δικαιοδόχων. Φέτος, από τη μια η αύξηση που διαπιστώθηκε πέρσι συνεχίζεται, από την άλλη έχει αλλάξει το προφίλ των ενδιαφερομένων. Η συντριπτική πλειοψηφία των δυνητικών δικαιοδόχων αφορά σε ηλικίες 30 - 40 ετών, που αναζητούν στο franchising, απλά, μια αξιοπρεπή θέση εργασίας, με την ευθύνη όλων μας να είναι πλέν ακόμη πιο μεγάλη.

Εν μέσω μνημονίων, εν μέσω πολιτικής ανικανότητας, εν μέσω μιας Ελλάδας σε κρίση, αγωνίζεστε για επιβίωση και ανάπτυξη, εντός και εκτός Ελλάδος. Σας αξίζουν τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια και μας εύχομαι, όλους, δύναμη, όραμα και επιτυχίες!!!

Συνεχίζουμε γοργά την έναρξη της εκδήλωσης, με σύντομους χαιρετισμούς από τους επίσημους προσκεκλημένους μας και στην απονομή των βραβείων με κεντρική παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Κατερίνα Καινούργιο, γνωστή από την καθημερινή εκπομπή "Δέστε 'τους".

- Πλάτων ΤΡ. Μαλλικούρτης

platon-1