Πραγματοποιήθηκε η 7η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE by Palmie bistro

Πραγματοποιήθηκε η 7η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι στις 18:00 υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro.

Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2014, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρική παρουσιάστρια την Μάγδα Τσέγκου. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Παύλος Θώμογλου, Αντιπρόεδρος ΕΒΕΑ, Νίκος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNING AE.

Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2014 ήταν οι αλυσίδες ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (SOCIAL RESPONSIBILITY), GOODY'S (BEST CONCEPT RE-DESIGN), ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ (BEST MARKETING CAMPAIGN), CHILLBOX (BEST INTERNATIONAL EXPANSION), CURVES (BEST MASTER FRANCHISE), COFFEE ISLAND (BE SPOKEN FRANCHISOR), ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ (FAST GROWTH FRANCHISOR), PIZZA FAN (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT), FULLAH SUGAH (BEST FRANCHISE WORKPLACE), IQ PERFUMERIE (MOST INNOVATIVE CONCEPT), ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ (BEST USE OF TECHNOLOGY), ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΣ - BEE PLACE (BEST URBAN FRANCHISE), FAMOUS (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT ), PALMIE BISTRO (BEST PRODUCT QUALITY), ΒΕΝΕΤΗΣ (MOST LOYAL NETWORK), BUBBLEICIOUS (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE), FILTAFRY (ECO FRIEΝDLY FRANCHISE), CONSTANTIN (BEST FRANCHISE MANAGER), EPSILON 5 (BEST INTERNAL ORGANIZATION), CLICK GATE - FOCUS ON (MOST PROMISING FRANCHISOR), ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ). Best Franchise Leader αναδείχθηκε ο κ. ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΜ ΑΕ που διοργανώνει την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise και Woman Franchisor of the Year αναδείχθηκε η κ. ΑΝΤΖΕΛΑ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ, Διευθύνουσα Σύμβουλος της YAMA HELLAS AE.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ' έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

tsegkouvraveia

Όπως τονίζει ο κ. Πλάτων Τρ. Μαλλικούρτης, εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, «Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αποδεικνύουν τη δυναμική του franchising και τα ισχυρά προνόμια που παρέχει σε όλους όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον και ταυτόχρονα δείχνουν ότι η επιχειρηματική κοινότητα συνεισφέρει τα μέγιστα προς την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση, μέσω ανάπτυξης εντός αντίξοων συνθηκών.».

 

Οι αλυσίδες που διακρίθηκαν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE το έτος 2014 είναι:

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (SOCIAL RESPONSIBILITY)

ab


GOODY'S (BEST CONCEPT RE-DESIGN)

goodys


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ (BEST MARKETING CAMPAIGN)

grec


CHILLBOX (BEST INTERNATIONAL EXPANSION)

goodys


CURVES (BEST MASTER FRANCHISE)

curves


COFFEE ISLAND (BE SPOKEN FRANCHISOR)

coffeeisland


ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ (FAST GROWTH FRANCHISOR)

marinopoulos


PIZZA FAN (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT)

ph


ΑΝΤΖΕΛΑ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ(WOMAN FRANCHISOR)

Διευθύνουσα Σύμβουλος της YAMA HELLAS AE.

yama


FULLAH SUGAH (BEST FRANCHISE WORKPLACE)

fs


IQ PERFUMERIE by EPSILON 5 (MOST INNOVATIVE CONCEPT)

iq


ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ(BEST FRANCHISE LEADER)

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΜ ΑΕ που διοργανώνει την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise

max


ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ (BEST USE OF TECHNOLOGY)

masoutis


ΜΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΣ - BEE PLACE (BEST URBAN FRANCHISE)

mellisotopos


FAMOUS (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT )

famous


PALMIE BISTRO (BEST PRODUCT QUALITY)

pb


ΒΕΝΕΤΗΣ (MOST LOYAL NETWORK)

venetis


BUBBLEICIOUS (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE)

bubbleicious


CONSTANTIN (BEST FRANCHISE MANAGER)

constantin


EPSILON 5 (BEST INTERNAL ORGANIZATION)

epsilon5


CLICK GATE - FOCUS ON (MOST PROMISING FRANCHISOR)

clickgate


ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ)

diakrothma