BLYSSCAFE

Τα BLYSSCAFE παρουσιάζουν τη νέα και εντελώς διαφορετική πρόταση franchise στα street café, με σύγχρονη αισθητική, καινοτόμο σχεδιασμό, κορυφαίο εξοπλισμό και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, ακολουθώντας πιστά τις αρχές του 5th wave coffee movement, προσφέροντας στους επισκέπτες τους πραγματικά ποιοτική εμπειρία καφέ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Τα BLYSSCAFE, με φιλοσοφία προσαρμοσμένη στις τρέχουσες εξελίξεις, ενσωματώνουν κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με φιλική και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Προσιτή πολυτέλεια, γευστική απόλαυση, εμπειρία που όποιος δοκιμάζει αναζητά επίμονα να ξαναζήσει..

Στο ίδιο επίπεδο κινείται το προϊοντικό μείγμα, προσαρμοσμένο στις τελευταίες εξελίξεις και μελετημένο, ώστε όλοι οι επισκέπτες να μπορούν να βρουν το ιδανικό για αυτούς προϊόν στα BLYSSCAFE. Χαρμάνια έντονα ή εκλεπτυσμένα, βελούδινα ή με οξύτητες, έχουν σχεδιαστεί μελετημένα για να καλύψουν το σύνολο των γευστικών προτιμήσεων όλου του κοινού.

Πληθώρα μονοποικιλιακών καφέδων, από προσεκτικά επιλεγμένες φάρμες της κάθε χώρας και σε περιοχές με ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας, συμπληρώνουν την γκάμα των καφέδων που θα ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό λάτρη του καφέ.

Ο εξοπλισμός των καταστημάτων ακολουθεί τα πλέον υψηλά απαιτητικά standards, με μηχανήματα των κορυφαίων εταιριών της βιομηχανίας του καφέ, που διασφαλίζουν:

 • την κορυφαία ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων,

 • την ποιοτική σταθερότητα της παραγωγής,

 • την υψηλή παραγωγικότητα, με μελετημένη εργονομία χρήσης,

 • την αξιοπιστία και απροβλημάτιστη λειτουργία κάτω από εντατικές συνθήκες παραγωγής μεγάλης διάρκειας.

Προσαρμοσμένες με λεπτομέρεια από το εργοστάσιο στα λειτουργικά προφίλ, αλλά και στις αισθητικές απαιτήσεις του concept BLYSSCAFE, οι μηχανές espresso συμπληρώνουν αρμονικά το αισθητικό παζλ αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι του.

Παράλληλα, η ομάδα των BLYSSCAFE διαθέτει πολυετή εμπειρία στο roasting, ενώ παράλληλα διαθέτει διασφαλισμένες απ’ ευθείας συνεργασίες με φάρμες επιλεγμένων ποικιλιών καφέ, που εφαρμόζουν πιστοποιημένες μεθόδους καλλιέργειας.

BLYSSCAFE DSC9401 BLYSSCAFE DSC9425

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Τα BLYSSCAFE αποτελούν την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση franchise στα street café, διαθέτοντας ασυναγώνιστο πακέτο πλεονεκτημάτων και προσφέροντας με διαφορά τη μεγαλύτερη αξία και τις καλύτερες προοπτικές στην επένδυση των franchisees τους:

 • Κορυφαία αισθητική, που προκαλεί έντονα θετικά συναισθήματα στο σύνολο του κοινού, σύμφωνα με έρευνα που έχει διεξαχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών σε δείγμα 2.000 ανθρώπων.

 • Τα BLYSSCAFE κινούνται σε μια διαφορετική κατηγορία από τον ανταγωνισμό. Ουσιαστικά «παίζουν μόνα τους», χωρίς ανταγωνισμό στην κατηγορία του προσιτού luxury street café.

 • Δυναμικό ξεκίνημα, με δυνατότητα ανάπτυξης στα κεντρικότερα σημεία σε όλες τις πόλεις και ξεκάθαρες αποκλειστικές ζώνες διανομών – γεωγραφικής αποκλειστικότητας.

 • Ανταγωνιστικό πακέτο αρχικής επένδυσης.

 • Μηδενικά Royalties και Marketing fees

 • Ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης για τον franchisee και το σύνολο του προσωπικού του. Κύκλος εκπαίδευσης πριν το ξεκίνημα του καταστήματος και συνέχιση της εκπαίδευσης – προσαρμογής εντός του καταστήματος μετά το άνοιγμα. Η διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης είναι κορυφαίος παράγοντας της επιτυχίας του καταστήματος και τα BLYSSCAFE μεριμνούν ώστε τίποτα να μην γίνεται στην τύχη.

 • Φροντίδα και υποστήριξη με συχνές επισκέψεις του area manager στο κατάστημα ώστε να αντιμετωπιστεί κάθε πρόβλημα που τυχόν προκύψει και να διασφαλιστεί η πλήρης εφαρμογή των πρωτόκολλων λειτουργίας.

BLYSSCAFE DSC9501 BLYSSCAFE DSC03083

Το concept των BLYSSCAFE είναι σχεδιασμένο για επιχειρηματίες:

 • που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του καφέ, αλλά είναι προσεκτικοί, επιλεκτικοί και επιθυμούν να διαφοροποιηθούν.

 • που θέλουν να αποφύγουν τα café “φωτοαντίγραφα”, για αυτούς που έχουν συνειδητοποιήσει ότι η έλλειψη ταυτότητας κοστίζει στο βάθος του επιχειρηματικού βίου τους, απαξιώνοντας τελικά την επένδυσή τους.

 • που έχουν κατανοήσει το trend της αγοράς και ξεχωρίζουν την ευκαιρία του καινούριου, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγουν τις “ξαναζεσταμένες συνταγές” που έχουν κουράσει.

Μέριμνα των BLYSSCAFE είναι η υγιής και ταχεία ανάπτυξη ενός δικτύου νέων καταστημάτων, συνεργαζόμενοι με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τελειότητα με εμάς και γι’ αυτό προσφέρουν ένα άκρως ανταγωνιστικό πακέτο συνεργασίας franchise, πραγματική ευκαιρία, για κάθε δραστήριο άνθρωπο με επαγγελματικές φιλοδοξίες ανάπτυξης.

BLYSSCAFE 56A2275 BLYSSCAFE DSC00351

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 45 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 30,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: 35,000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για περιορισμένο πλήθος καταστημάτων

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των BLYSSCAFE ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

No Internet Connection