Top New Franchises

Γνωρίστε τα Top New Franchises σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του Franchise.GR

HARRY’S SPOT CAFE

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να αποκτήσετε μια επιχείρηση εστίασης που θα αγαπηθεί από τους πελάτες και θα ξεχωρίζει ανάμεσα στον ανταγωνισμό; Η ευκαιρία σας είναι εδώ ως επικείμενος franchisee του Harry’s Spot Café, της ναυαρχίδας στη ψυχαγωγία των νέων από το 1995!

Περισσότερα: HARRY’S SPOT CAFE

NAILS4YOU

Τα Nails4you έχουν συνδέσει το brand name τους με την αισθητική και την ομορφιά, προσφέροντας επαγγελματισμό και αξιοπιστία, και έχουν καταξιωθεί ως η Νο1 αλυσίδα beauty lounges στο franchise, παρέχοντας ένα πρωτοποριακό και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο.

Περισσότερα: NAILS4YOU

UNIQUE BEAUTY LOUNGE

Τα UNIQUE BEAUTY LOUNGE ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους μέσω franchise, με την εγγύηση της UNIQUE NAILS, η οποία αποτελεί μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο της αισθητικής άνω και κάτω άκρων παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Περισσότερα: UNIQUE BEAUTY LOUNGE

CARBON REMOVER

Η τεχνολογία Carbon Remover έχει αφιερώσει χρόνια ερευνώντας τρόπους επίλυσης του σημαντικού προβλήματος καθαρισμού του μαγειρικού εξοπλισμού για να αφαιρέσει τα καμένα λίπη και λάδια, κοινώς γνωστό ως «Black Carbon», από την κουζίνα και τον εξοπλισμό ψησίματος, χωρίς την χρήση καυστικής σόδας η άλλων τοξικών χημικών.

Περισσότερα: CARBON REMOVER

DARK STORES

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των «Dark Stores» αφορά στην εξέλιξη των convenience stores και φιλοδοξεί να αλλάξει τις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών, καθώς διακρίνεται για την υψηλή αισθητική του concept και για την επιλεγμένη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει.

Περισσότερα: DARK STORES

DR.FIT

Η αλυσίδα γυμναστηρίων DR.FIT ξεκίνησε δυναμικά την ανάπτυξή της μέσω franchise, πρωτοστατώντας στην υιοθέτηση των πλέον σύγχρονων εξελίξεων στον κλάδο του fitness, με κορυφαίες υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές και πλήρως προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση των μελών της, ώστε να προσφέρει μοναδική εμπειρία υπηρεσιών εκγύμνασης.

Περισσότερα: DR.FIT

VENETI-GO!

Το Veneti-Go! αποτελεί το απόλυτα προσιτό και ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο ενός προηγμένου grab & go coffee-bakery bar, με την κληρονομιά του ονόματος ΒΕΝΕΤΗ και την απαράμιλλη ποιότητα και γευστική απόλαυση που το συνοδεύει από το 1948.

Περισσότερα: VENETI-GO!

STReat

Tο νέο hot spot στο street food, με pasta, coctails και coffee, με δυο άκρως επιτυχημένα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη, ξεκίνησε την ανάπτυξή του μέσω franchise, προτείνοντας ένα καινοτόμο concept με ανταγωνιστικές τιμές και κορυφαία ποιότητα, κερδίζοντας αστραπιαία την εμπιστοσύνη των καταναλωτών όπου ανοίγει.

Περισσότερα: STReat

DAVRADOS GROUP

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της Davrados Group ξεχωρίζει στην αγορά καθώς τα καταστήματα της αλυσίδας παρέχουν πλήρη γκάμα κορυφαίων και value for money προϊόντων, που καλύπτουν κάθε οικιστική και επαγγελματική ανάγκη σε πλακίδια, ψηφίδες, επενδύσεις τοίχων, σύγχρονα δομικά υλικά, είδη υγιεινής και κουζίνας. Με κορυφαία τεχνογνωσία 50+ ετών, η Davrados Group εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον κλάδο της, με συνεχείς καινοτομίες και πλήρως προσανατολισμένη στην ποιότητα.

Περισσότερα: DAVRADOS GROUP

EVNOW

Η evnow, πρωταγωνιστώντας στο χώρο της ηλεκτροκίνησης εδώ και χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στον πλέον αναπτυσσόμενο κλάδο της αγοράς, επεκτείνεται μέσω franchise αναζητώντας συνεργάτες που επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν στην νέα εποχή που μόλις ξεκίνησε.

Περισσότερα: EVNOW

I-MALL MICRO MARKET franchise

Το i-mall Micro Market είναι ένα φυσικό κατάστημα, το οποίο λειτουργεί πλήρως αυτοματοποιημένα, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία υπαλλήλων για την εξυπηρέτηση των πελατών. Είναι διαθέσιμο στο κοινό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, μόνο με ανέπαφες συναλλαγές.

Περισσότερα: I-MALL MICRO MARKET

THE BAKERS IN THE HOOD

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των «The Bakers In the Hood» αφορά στην grab n go τάση που έχει σαρώσει την παγκόσμια αγορά τα τελευταία χρόνια και με τρία επιτυχημένα πιλοτικά καταστήματα αποτελεί το πλέον δυνατό project στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, με ευρεία γκάμα προϊόντων, σε κορυφαία ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, σε premium design, packaging και service.

Περισσότερα: THE BAKERS IN THE HOOD

MONDAY’S

Τα Monday’s προσφέρουν ένα happy start τόσο στους πελάτες τους κάθε Δευτέρα, αλλά και κάθε ημέρα, όσο και στους νέους επιχειρηματίες που επιθυμούν ένα επιτυχημένο ξεκίνημα, προτείνοντας ένα all day juice & coffee snack bar franchise με χαμηλή επένδυση, χωρίς entry fees και royalties, με διαφοροποιημένο design και με υγιεινά προϊόντα άριστης ποιότητας σε πολύ καλές τιμές.

Περισσότερα: MONDAY’S

BLYSSCAFE

Τα BLYSSCAFE παρουσιάζουν τη νέα και εντελώς διαφορετική πρόταση franchise στα street café, με σύγχρονη αισθητική, καινοτόμο σχεδιασμό, κορυφαίο εξοπλισμό και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, ακολουθώντας πιστά τις αρχές του 5th wave coffee movement, προσφέροντας στους επισκέπτες τους πραγματικά ποιοτική εμπειρία καφέ.

Περισσότερα: BLYSSCAFE

ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ

 Το δίκτυο καταστημάτων NYXOMANIA προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες ομορφιάς με εξειδίκευση στην ονυχοπλαστική. Έχοντας χτίσει ένα δυνατό brand name, μέσα από 14 επιτυχημένα καταστήματα και τους χιλιάδες πελάτες του μέχρι σήμερα, ξεκίνησε την ανάπτυξή του μέσω franchise και σας παρέχει πλήρη καθοδήγηση και υποστήριξη για να ανοίξετε το δικό σας επιτυχημένο κέντρο ομορφιάς.

Περισσότερα: ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ