

O Μασούτης ανοίγει νέο σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι
Η Αθήνα αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στο σχεδιασμό του μέλλοντος για τον Όμιλο Μασούτη. Με τα 56 καταστήματα που έχει σήμερα στην Αττική, μετά την εξαγορά της Προμηθευτικής πέρυσι το καλοκαίρι, ο Όμιλος καλύπτει μόλις το 3% της συγκεκριμένης αγοράς, οπότε τα περιθώρια περαιτέρω μεγέθυνσης είναι μεγάλα.
O Μασούτης ανοίγει το νέο σούπερ μάρκετ των 680 τ.μ. (με επιπλέον αποθήκες 200 τμ) στο Περιστέρι, το οποίο θα λειτουργήσει πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
Συνολικά, το πανελλαδικό δίκτυο της αλυσίδας Μασούτη αποτελείται από 331 καταστήματα.


Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.
Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.
Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.
Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;
Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;
Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;
Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;
Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;
Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;
Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;
Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;
Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.
Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!
Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση.

