NRG franchise

Η nrg είναι ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας που καλύπτει όλες τις ενεργειακές ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, μέσα και έξω από το σπίτι και την επιχείρηση, με υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις με συνεχείς επενδύσεις και στρατηγικές συνεργασίες.

Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ενέργειας, οι πελάτες της nrg αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα, ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, μεγιστοποιώντας το όφελός τους, είτε μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμό.

Παράλληλα, η nrg γίνεται μέρος της ενεργειακής μετάβασης, κάνοντας το ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις. Επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και στρατηγικές συνεργασίες με ηγέτιδες δυνάμεις της αγοράς, με σκοπό την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του οδηγού ηλεκτροκίνητου οχήματος.

Προσηλωμένοι σε έναν στόχο

Στόχος της nrg είναι να προσφέρει στους πελάτες της μια νέα, υψηλού επιπέδου εμπειρία στην παροχή ενέργειας, μέσα από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της, με απόλυτο σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον. Αυτός είναι ο στόχος της, αυτή είναι η προσήλωσή της.

Μέλος του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου στην Ελλάδα

Το 1972 ξεκίνησε δυναμικά η πορεία του Oμίλου στον οποίο ανήκει η nrg. Ο Όμιλος Motor Oil είναι ηγέτης στον ενεργειακό κλάδο - στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Σε μια ενεργειακή αγορά που μεταβάλλεται συνεχώς, το Όραμα της Motor Oil παραμένει ίδιο, εδώ και παραπάνω από 50 χρόνια. Ο Ομιλος Motor Oil:

  • Στηρίζει την ελληνική οικονομία με εξαγωγές σε πάνω από 70 χώρες.

  • Δίνει προτεραιότητα στον Άνθρωπο και την Κοινωνία, απασχολώντας περί τους 3.000 εργαζόμενους.

  • Επενδύει σε νέα έργα και νέες μορφές ενέργειας, βιώσιμα και υπεύθυνα, με στόχο την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας.

  • Συνεχίζει να εξελίσσεται σταθερά και με συνέπεια και να προσφέρει, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Μισό αιώνα η Motor Oil δίνει προτεραιότητα στη διαρκή Ανάπτυξη, στηρίζοντας την οικονομία με εξαγωγές και συνεχείς νέες επενδύσεις

NRG kifisias 18 landscape

Μοναδική εμπειρία βιωματικού καταστήματος

Η κεντρική ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε ο σχεδιασμός του καταστήματος είναι η δημιουργία μιας οικείας σχέσης μεταξύ του πελάτη – επισκέπτη και της nrg. Έτσι, δημιουργήθηκε ένας χώρος σπιτικός και «ζεστός», με διάφορες γωνιές και μια εσωτερική διαρρύθμιση που δημιουργεί διαφορετικές εμπειρίες, μέσα από τις οποίες ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βιώσει την αίσθηση ενός «έξυπνου» σπιτιού, να μάθει τα πάντα για την Ηλεκτροκίνηση και να πληροφορηθεί για το σύνολο των προγραμμάτων και ενεργειακών λύσεων της nrg που βελτιώνουν τη ζωή του.

Η nrg είναι δίπλα σας σε όλη τη διαδικασία δημιουργίας του καταστήματος. Στον σχεδιασμό και στην επιλογή του χώρου που προτιμάτε, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της κατασκευής του, έτσι ώστε να σας το παραδώσει όπως το έχετε ονειρευτεί!

NRG kifisias 18 landscape

Η nrg παρέχει ουσιαστική στήριξη και υποστήριξη:

  • Προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές αμοιβές και άμεση απόδοση.

  • Εξειδικευμένη ομάδα για την καθημερινή υποστήριξή σας, σε θέματα διαδικασιών και αιτημάτων, τα οποία υλοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς.

  • Βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες της με συνεχή εκπαίδευση, παρακολούθηση, και υποστήριξη σε κάθε προσπάθειά τους, με συχνές επισκέψεις στο χώρο τους, αλλά και αμεσότητα στην επικοινωνία.

  • Προμηθεύει όλους τους συνεργάτες της, με τα απαραίτητα εργαλεία και το κατάλληλο προωθητικό υλικό για την υποστήριξη του έργου τους.

  • Επενδύει στην καινοτομία, με προηγμένα πληροφοριακά συστήματα που βρίσκονται στη διάθεση των συνεργατών της και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της nrg είναι από τα πιο ανταγωνιστικά της αγοράς, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό πελατών καθημερινά και καθιστώντας την εταιρεία ως την πιο ανερχόμενη του κλάδου.

  • Ισχυρό brand name.

  • Ενεργό πελατολόγιο.

  • Πώληση προϊόντων.

  • Παροχή καινοτόμων ενεργειακών λύσεων & υπηρεσιών.

  • Βιωματικά καταστήματα με χαμηλό κόστος υλοποίησης.

  • Πλήρης καθοδήγηση ενεργειών marketing και διαφήμισης.

Και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε μαζί της...

Στην nrg, οι συνεργάτες της αποτελούν την βασική προτεραιότητά της και επενδύει πάντα στον άνθρωπο και στην ενέργεια που παράγουν οι συνεργασίες!

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 30 τ.μ.

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Franchise Extras

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2012

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2023

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

ISO 14001/2015

ISO 9001/ 2015

ISO 45001/ 2018

ISO 50001/ 2018

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 2

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΕΤΗ: 9

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά