ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ franchise

Όταν η παράδοση στη γεύση, γίνεται καθημερινή πρωινή συνήθεια, όταν το παρελθόν, συναντά το παρόν, εκεί μας περιμένουν οι Κουλουράδες, να μας φτιάξουν το πρωινό μας…κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά! Εικόνες, ήχοι, γεύσεις, και πυροτεχνήματα συναισθημάτων και αναμνήσεων, μόλις η μυρωδιά του φρεσκοφουρνισμένου κουλουριού γεμίσει το χώρο και τη γειτονιά από τις πρώτες πρωινές ώρες!

Έτσι νιώθει κάποιος, μπαίνοντας σε ένα από τα, 150 και πλέον, καταστήματα της αλυσίδας Κουλουράδες! Η εξυπηρέτηση προσανατολισμένη στον πελάτη και το πλατύ χαμόγελο των ανθρώπων τους, αποτελεί φιλοσοφία του brand, δημιουργώντας μία αίσθηση γνώριμης οικειότητας και ζεστασιάς. Και φυσικά οι μοναδικές γεύσεις και η μυστική συνταγή τους, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας!

Η εταιρεία αποτελεί το απόλυτα καινοτόμο concept στην εστίαση, προσφέροντας την ιδανική επιλογή σνακ, είτε γλυκού είτε αλμυρού. Πέραν του κλασικού παραδοσιακού τραγανού Κουλουριού Θεσσαλονίκης, που παραμένει πρωταγωνιστής στις καρδιές μικρών και μεγάλων, οι Κουλουράδες καινοτομούν δημιουργώντας ποικίλες παραλλαγές, που παντρεύουν την παράδοση με σύγχρονες γεύσεις. Ο κατάλογος προϊόντων ανανεώνεται συνεχώς, εισάγοντας νέες παραλλαγές κουλουριού, στοχεύοντας στην κάλυψη των διαφορετικών διατροφικών προφίλ του καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη πρόταση πρωινού, και όχι μόνο!

Νέες γεύσεις και νέες προτάσεις sandwich έκαναν πρόσφατα την είσοδό τους στο menu τους, απογειώνοντας την γευστική εμπειρία των καταναλωτών! Το εξαιρετικό χαρμάνι του καφέ τους έρχεται να συμπληρώσει τα παραπάνω με το καλύτερο τρόπο! Ένα χαρμάνι αποκλειστικό, ο espresso K blend, το οποίο δεν βρίσκεις πουθενά αλλού, παρά μόνο σε καταστήματα Κουλουράδες. Πρόκειται για ένα καφέ γλυκόπιοτο, με νότες ξηρών καρπών και καραμέλας, μελετημένο ώστε να έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την επίγευση του σουσαμιού, που αποτελεί ένα από τα βασικά υλικά της συνταγής τους.

koulourades 470593763236170706 n koulourades 9096852136317104771 n

ΤΟ CONCEPT

Όλα ξεκίνησαν το 2015 με το πρώτο κατάστημα να κάνει την εμφάνισή του, στην οδό Ναυαρίνου στον Πειραιά. Γρήγορα ήρθε το πρώτο franchise κατάστημα το 2016 και έκτοτε η εταιρεία αναπτύσσεται αδιάκοπτα. Η Αλυσίδα ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ αριθμεί πάνω από 150 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η ανάπτυξη της αλυσίδας συνεχίζει να ακολουθεί αλματώδη ρυθμό με τα πρώτα καταστήματα στο εξωτερικό να είναι πραγματικότητα σε Ευρώπη, Αυστραλία και Η.Π.Α.

Οι καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει με Αγάπη τους ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ αποδεικνύοντας πως δεν πρόκειται για ένα απλό trend στο κλάδο της εστίασης, αλλά για μία σταθερή Αξία, άξονας της οποίας είναι η καινοτομία και η πρωτοπορία. Όλα τα προϊόντα είναι φρέσκα, πλάθονται και ψήνονται καθημερινά, συνεχόμενα στη ροή παραγωγής και πωλούνται φρέσκα και ζεστά, πολλές φορές κατευθείαν από το φούρνο, γεγονός που έχει αποτελέσει σήμα κατατεθέν των Κουλουράδων.

koulourades ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 2

EΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ

Από την κεντρική εταιρεία παρέχεται συνεχόμενη εκπαίδευση, επανεκπαίδευση και κατάρτιση υψηλού επιπέδου τόσο των υποψηφίων αρτοποιών και πωλητών των καταστημάτων, καθώς και των franchisee. Πιστοποιημένοι baker experts εκπαιδευτές αρτοποιών, εκπαιδευτές πωλήσεων και barista coffee experts παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις και συνεχή υποστήριξη σε κάθε νέο συνεργάτη κατά την εκκίνηση της συνεργασίας του αλλά και μεταγενέστερα.

koulourades true

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

To concept αποτελεί το απόλυτα family friendly concept. Με τη προϋπόθεση ότι ο franchisee εργάζεται εντός του καταστήματός του, έχει τη δυνατότητα για ένα πολύ καλό μηνιαίο εισόδημα, ως υπάλληλος και ιδιοκτήτης ταυτόχρονα. Δεδομένου ότι το ωράριό τους είναι μόνο πρωινό, παρέχεται στους συνεργάτες franchisee, που θα δραστηριοποιηθούν σε ένα κατάστημα Κουλουράδες, μία ποιότητα ζωής, στην οποία η εργασιακή καθημερινότητα δεν στερεί ποιοτικό και ελεύθερο χρόνο στους ανθρώπους. Το πρωινό ωράριο εργασίας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα καταστήματα είναι κλειστά Κυριακές και επίσημες αργίες, το καθιστά ως ένα εξαιρετικό μοντέλο απασχόλησης για τις γυναίκες, οι οποίες συχνά καλούνται να ανταπεξέλθουν σε πολλούς ρόλους, πέραν του επαγγελματικού και εργασιακού τους ρόλου, όπως αυτός της μητέρας, της συζύγου κλπ. Με την απασχόληση σε ένα κατάστημα Κουλουράδες, τα απογεύματα και οι Κυριακές είναι ελεύθερα για τη φροντίδα των παιδιών, της οικογένειας και την αξιοποίηση ποιοτικού ελεύθερου χρόνου με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Στους Κουλουράδες ο θεσμός της οικογένειας κατέχει πολύ υψηλή θέση, συνεπώς, η επένδυση σε ένα κατάστημα Κουλουράδες αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την απασχόληση ολόκληρης της οικογένειας!

Η αναγνωρισιμότητα και η δυναμική του brand, από μόνη της δίνει το 50% μίας ημερήσιας είσπραξης. Το υπόλοιπο 50% είναι στην ευχέρεια του επενδυτή, μιας και η εστίαση και οι προσωπικές σχέσεις, είναι αλληλένδετες έννοιες. Αυτό σημαίνει πως το brand με ένα σωστό διαχειριστή λειτουργίας, ο οποίος ακολουθεί κατά γράμμα τις διαδικασίες που ορίζει η κεντρική εταιρεία, οδηγεί εξακριβωμένα σε ένα επιτυχημένο κατάστημα.

Υποστήριξη στα πεδία marketing & διαφήμισης

Παρέχεται πληθώρα διαφημιστικών ενεργειών από την κεντρική εταιρεία, με μηδενικό κόστος για τους franchisee, με ενέργειες μέσω τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών, έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων καθώς και μέσω social media

Τεχνογνωσία στην σχεδίαση και την κατασκευή του καταστήματος

Το αρχιτεκτονικό τμήμα της εταιρείας σχεδιάζει, κατευθύνει και υλοποιεί το κατασκευαστικό κομμάτι ενός νέου καταστήματος και υποστηρίζει το νέο franchisee καθ΄όλη τη διάρκεια της κατασκευής του καταστήματος. Παρέχει construction book με όλες τις κατευθυντήριες για μία ενιαία, σύγχρονη και μοντέρνα εικόνα όλων των καταστημάτων της αλυσίδας.

KOULOURADES A6 DOWNLOAD APP FINAL

Γιατί να επιλέξω τους Κουλουράδες;

Για τον επαγγελματία: Εδραιωμένο και δυνατό brandname, συνεχής υποστήριξη καταστημάτων δικτύου, υψηλά ποσοστά κερδοφορίας, στρατηγικές συνεργασίες και συμφωνίες με προμηθευτές α υλών εξαιρετικής ποιότητας.

Για τους πελάτες: Εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα, με ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα, οικονομική επιλογή σνακ και κυρίως υγιεινή πρόταση streetfood για μικρούς και μεγάλους!

koulourades adv Proionta

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ σε τ.μ.: 40 - 90

ENTRY FEES: 15,000 €

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 90,000 €

ROYALTIES: 3%

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά