σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας

Οι πωλήσεις αποτελούσαν από πάντα ένα χώρο με πολύ ενδιαφέρον, δυνατότητες ανάπτυξής, καλές αποδοχές και φυσικά αποτελούν κινητήρια δύναμη κάθε επιχείρησης. Οι σύγχρονες όμως ανάγκες της Ελληνικής αγοράς έχουν προκαλέσει μεγάλες απαιτήσεις στην ικανότητα διαχείρισης πελατολογίου, στην μελέτη και κατανόηση αριθμών και δεικτών, στη στρατηγική άποψη της αγοράς, στη στοχοθεσία, στην επίτευξη κερδοφορίας και στην αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου.

Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο τον Ηλία Πιτσιλή, Διευθυντή της Haircare Goldwell, μίλησαν για την Τέχνη των Πωλήσεων παρουσιάζοντας όλα αυτά που χρειάζεται σήμερα κάποιος για να πετύχει στις πωλήσεις.

Ακόμα ο επιχειρηματίας Βασίλης Κοντοβουνήσιος παρουσίασε το θέμα από την πλευρά του πελάτη, αναλύοντας τί αυξάνει και τί μειώνει τις πωλήσεις.

Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, έδωσε tips για αποτελεσματικές ερωτήσεις κατά την διάρκεια της πώλησης, που φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Περισσότερα για την εκπομπή:

Η εκπομπή “Marketing in Practice”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού -επιχειρηματικού καναλιού της χώρας, ασχολείται με τον κλάδο του Μάρκετινγκ και αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 21.00 και κάθε Παρασκευή 20.00 από το SBC και τον OTE TV.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά