DOMINO´S PIZZA franchise

Η Domino’s Pizza είναι ένα σταθερό brand, με καθιερωμένο επιχειρηματικό μοντέλο και σημαντική κερδοφορία, η πιο αναγνωρίσιμη εταιρεία στην διανομή πίτσας στον κόσμο, έχοντας ένα δίκτυο εταιρικών και franchise καταστημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις διεθνείς αγορές.

Αυτό που κάνει τη διαφορά για την Domino’s είναι η ομάδα της. Ομάδα στην φλέβα της οποίας «κυλάει» σάλτσα ντομάτας και έχει δεσμευτεί να είναι η καλύτερη εταιρεία διανομής πίτσας στον κόσμο. Φιλοσοφία που παραμένει αναλλοίωτη από του το 1960, όταν ξεκίνησαν όλα.

Τότε, που ο Tom Monaghan και ο αδελφός του James δανείστηκαν $900 και αγόρασαν την DomiNick’s, μια μικρή τοπική πιτσαρία στο Ypsilanti του Michigan των ΗΠΑ.

Σήμερα, υπάρχουν πάνω από 20 χιλιάδες καταστήματα σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως.

Χρειάστηκαν περισσότερα από 50 χρόνια για να φτάσουμε εδώ, αλλά το ταξίδι άξιζε τον κόπο.

Σήμερα, χιλιάδες εταιρικά και franchise καταστήματα που άνοιξαν σε όλο τον κόσμο πετυχαίνουν απίστευτες επιδόσεις:

Το μυστικό  της επιτυχίας

  • Φρέσκια ζύμη

  • 100% Mozzarella

  • Φρέσκα και τοπικά υλικά

  • Ποιότητα και Ασφάλεια

Numbers matter

Η Domino’s Pizza αναπτύσσεται παγκοσμίως για 103 συνεχόμενα τρίμηνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως 1.000 δολάρια που επενδύθηκαν το 2010 μετατράπηκαν σε αξία 21.238 δολαρίων το 2017.

Αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ και πολυκαναλική διαφήμιση

Διαρκής και έντονη online παρουσία σε κοινωνικά δίκτυα όπως Instagram, Facebook, Tik Tok καθώς και ATL παρουσία (τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.λπ)

Πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας

Η ζύμη φτιάχνεται καθημερινά στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στο Βιο.Πα Άνω Λιοσίων. 100% μοτσαρέλα, σάλτσα από ολόφρεσκες ντομάτες, αυθεντική παρμεζάνα Reggiano στηρίζοντας, όπου είναι δυνατόν, τους τοπικούς παραγωγούς και οικονομία.

Τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης

Η τεχνολογία θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στη διαχείριση του καταστήματος, καθώς και στη διαχείριση παραγγελιών μέσω της ιστοσελίδας, της εφαρμογής αλλά και του τηλεφωνικού κέντρου.


 

 



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά