neo logo low

O Όμιλος ΝΕΟ ιδρύθηκε το 1968. Έκτοτε, πορεύθηκε με συγκεκριμένο όραμα κα πλάνο ώστε να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που απευθύνονται στοχευμένα στους μαθητές με στόχο την εισαγωγή τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 15,000 €

O Όμιλος ΝΕΟ ιδρύθηκε το 1968. Έκτοτε, πορεύθηκε με συγκεκριμένο όραμα κα πλάνο ώστε να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που απευθύνονται στοχευμένα στους μαθητές με στόχο την εισαγωγή τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 15,000 €

Επενδύω στο ελληνικό Πανεπιστήμιο!

Μπαίνω στην αγορά του ενός δισεκατομμύριου ευρώ!

Kάνω φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Κάνω Franchise «νέο»!

 

Με αποδεδειγμένη εμπειρία και αποτελέσματα 42 χρόνια τώρα, έχοντας βιώσει όλες τις μέχρι σήμερα αλλαγές και διακυμάνσεις στον ευαίσθητο χώρο της μέσης εκπαίδευσης και με πλήρη επίγνωση της προσπάθειας έργου ζωής των μαθητών του, διαφοροποιείται πλήρως στο χώρο που απευθύνεται.
Με την εξελιγμένη τεχνογνωσία και μέθοδό του καθώς και με μοναδικές συνεργασίες υψηλού επιπέδου, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, με τα επιστημονικά, άριστα κατηρτισμένα, Ακαδημαϊκά του στελέχη και τις εξειδικευμένες εκδόσεις του ομίλου προσφέρει, ολοκληρωμένες παροχές εκπαίδευσης και συμβουλευτικής, ανοίγοντας στους μαθητές του το δρόμο για ένα λαμπρό, σίγουρο μέλλον.

Όλα αυτά σχηματοποιούν ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο παρέχει μοναδική ασφάλεια και σιγουριά στον επιχειρηματία, όπως άλλωστε δείχνουν τα αποτελέσματα του ομίλου μέχρι σήμερα, επιτυγχάνοντας μεγιστοποίηση της κερδοφορίας και εκμηδενισμό του ρίσκου. Η επένδυση στον Όμιλο ΝΕΟ αποτελεί σήμερα τη μοναδική πρόταση επιτυχίας για εσάς που επιθυμείτε να μπείτε σε μια αγορά με σταθερή και ανερχόμενη ζήτηση.

Παράλληλα, η σύνδεσή του με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, αποτελεί όχι μόνο απόδειξη της αποτελεσματικότητας των φροντιστηρίων ΝΕΟ αλλά και του επιχειρηματικού ήθους το οποίο διακρίνει τους ιδρυτές και συνεχιστές του ομίλου αλλά και των συνεργατών μας.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (m2): 100 – 200

ΜΕΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 15.000 – 40.000 €

ENTRY FEES: από 10.000 – 15.000 €

ROYALTIES: από 3% – 5% € ανά έτος

MRK FEES: 3%

EXTRAS

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1968

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISING: 2006

ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

«ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ»: ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ:28

# FRANCHISED ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 9

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ SHOP IN A SHOP: -

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά