coffeeislandΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "Coffee Island" Πλατύ Αγλαντζιάς, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Η επιτυχημένη πορεία της αλυσίδας καφεκοπτείων Coffee Island στην Κύπρο συνεχίζει δυναμικά με τη δημιουργία του 6ου σημείου στη Λευκωσία. Βρίσκεται στο Πλατύ Αγλαντζιάς και ξεκίνησε την λειτουργία του στις 24 Οκτωβρίου. Ένα από τα πιο όμορφα καταστήματα κοσμεί την περιοχή κάνοντας αισθητή την παρουσία στους λάτρεις του καφέ. Το κατάστημα λειτουργεί στη διεύθυνση Κυρηνείας 131Α.

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "Coffee Island" ΠΕΙΡΑΙΑ

Από τις 20 Οκτωβρίου κάτι άλλαξε στον Πειραιά. Στην καρδιά της πόλης, δημιουργήθηκε το 44ο κατάστημα της αλυσίδας Coffee Island. Ανανεωμένο, σύγχρονο, με υπηρεσίες Coffee to Go, παρέχει ολοκληρωμένη λύση στο χώρο του καφέ μέσα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων. Το κατάστημα λειτουργεί στη διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 20-22.

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "Coffee Island" ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ

Από τις 12 Σεπτεμβρίου οι κάτοικοι των Ιλισίων έχουν στη γειτονιά του ένα κατάστημα Coffee Island. Το κατάστημα που άνοιξε για να γίνει στέκι, δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του καφέ να επιλέξουν ανάμεσα από μία τεράστια ποικιλία χαρμανιών και να απολαύσουν το καθημερινό τους καφέ με τις υπηρεσίες "coffee to go". Το κατάστημα λειτουργεί στη διεύθυνση Γρ. Αυξεντίου 45.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά