ΑΞΙΑ franchise

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης αξία, έχοντας 20+ετή εμπειρία στα εκπαιδευτικά δρώμενα, εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη και επιτυχή προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με ποσοστά που κυμαίνονται άνω του 90%.

Η επιτυχημένη πορεία του Ομίλου Φροντιστηριών Μέσης Εκπαίδευσης αξία στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και στήριξης του μαθητή ξεκίνησε το 2000 με την ίδρυση του πρώτου Φροντιστηρίου  στο Κάτω Χαλάνδρι σε ένα κτήριο 5 αιθουσών και με ανθρώπινο δυναμικό που αποτελούνταν από 5 καθηγητές, 1 γραμματέα και 13 μαθητές.

Σήμερα, 23 χρόνια μετά, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης αξία περιλαμβάνει στις τάξεις του 12 σύγχρονες μονάδες άριστης υλικοτεχνικής υποδομής που λειτουργούν με το ίδιο πρότυπο ποιότητας – αξιοπιστίας και βέβαια είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τους χιλιάδες πλέον φοιτητές ή επαγγελματίες πρώην μαθητές των Φροντιστηρίων του. Επίσης, όλα τα Φροντιστήρια μας είναι αδειοδοτημένα σύμφωνα με τα νέα οικοδομοτεχνικά δεδομένα του ΕΟΠΠΕΠ, ενώ παράλληλα λειτουργούν σύμφωνα με το Εθνικό Πρότυπο Εκπαίδευσης ΕΛΟΤ:1433.

Οι υφιστάμενες φροντιστηριακές μονάδες του Ομίλου Φροντιστηριών Μέσης Εκπαίδευσης αξία έχουν καταξιωθεί στην συνείδηση γονέων και μαθητών, ως οι πλέον αξιόπιστες και δυναμικές προτάσεις στην κατάκτηση και εδραίωση της γνώσης.

Η ομάδα των εκπαιδευτικών επιστημόνων του Ομίλου Φροντιστηριών Μέσης Εκπαίδευσης αξία, επιδιώκει νέες συνεργασίες με επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, διαθέτοντας όλη την τεχνογνωσία στην οργάνωση και αποδοτική λειτουργία φροντιστηρίων καθώς και στην παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών προς τους μαθητές, για την επίτευξη των στόχων τους.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 140 τ.μ.

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 50,000 Ευρώ

ROYALTIES: 4%

MRK FEES: 2%



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά