

ΓΡΗΓΟΡΗΣ franchise: Silver Sponsor στον 11ο Διεθνή TUI Μαραθώνιο Ρόδου
Ο Γρηγόρης έδωσε δυναμικά το παρόν ως Silver Sponsor στον 11ο Διεθνή TUI Μαραθώνιο Ρόδου 2026, μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας. Ο Μαραθώνιος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Απριλίου, με συμμετέχοντες και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας τη στήριξη του Γρηγόρη στην τοπική κοινωνία.
Ο Γρηγόρης, ως Silver Sponsor, χάρισε μοναδικές στιγμές φιλοξενίας σε περισσότερους από 5.000 δρομείς από 65 χώρες, σε κάθε στάδιο της διοργάνωσης. Την παραμονή του Μαραθωνίου, προσέφερε το Breakfast Run, ένα ξεχωριστό πρωινό για τους συμμετέχοντες που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέρος της διαδρομής, να προθερμανθούν και να μπουν στο κλίμα του αγώνα πριν από τη μεγάλη ημέρα. Την ημέρα του Μαραθωνίου, ο Γρηγόρης υποδέχθηκε τους δρομείς στον τερματισμό τους με δροσιστικές λεμονάδες και lunch boxes, με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, συμβάλλοντας στην απαραίτητη αναπλήρωση ενέργειας μετά την εξαιρετική τους προσπάθεια.
Ταυτόχρονα, τα 10 καταστήματα Γρηγόρης στη Ρόδο συμμετείχαν στη δράση, προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις σε καφέδες και ροφήματα για αθλητές, εθελοντές και διοργανωτές. Με δυναμική παρουσία σε όλο το νησί, συνέβαλαν στη γιορτινή ατμόσφαιρα της διοργάνωσης, ενισχύοντας μία πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη Ρόδο ως κορυφαίο προορισμό αθλητισμού και φιλοξενίας.
Ξεχωριστή στιγμή της φετινής διοργάνωσης αποτέλεσε και η συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ράνια Ρεμπούλη, με τον Γρηγόρη να βρίσκεται στο πλευρό της ως χορηγός. Η αθλήτρια κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της, προσθέτοντας μία σημαντική Ελληνική διάκριση στον φετινό Μαραθώνιο.
Μέσα από πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό, τη συμμετοχή και τη συλλογικότητα, ο Γρηγόρης συνεχίζει να επενδύει ουσιαστικά στις τοπικές κοινωνίες και να στηρίζει δράσεις που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά.
Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!
Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη
Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2023-2024 και κατέχει την 12η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.


Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.
Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.
Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.
Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;
Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;
Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;
Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;
Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;
Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;
Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;
Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;
Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.
Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!
Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση.

