Palmie bistro

Το concept που διαφοροποιεί τα Palmie bistro είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό. Λειτουργικοί χώροι, υψηλή αισθητική, προσεγμένο σέρβις, κατάλογος με τεράστια ποικιλία και ρεαλιστικές τιμές, άψογο προϊόν, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Σε ό,τι αφορά στην πολιτική franchise που ακολουθούμε, επιχειρούμε πάντοτε να καθοδηγούμε τους συνεργάτες μας franchisees ώστε να δημιουργήσουν και να λειτουργήσουν μια επιχείρηση με ασφάλεια και επιτυχία.

Η μέχρι σήμερα ιστορία μας, από το άνοιγμα του πρώτου καφέ – εστιατορίου Palmie bistro, στην πλατεία Κάραβελ το 1985, έχει καταγράψει μεθοδευμένες στρατηγικά ενέργειες, πολλή προσπάθεια και εντιμότητα στην εκπλήρωση της αρχικής υπόσχεσής μας προς τους πελάτες και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι ο κόσμος μας συνεχίζει να μας εμπιστεύεται και δεν σημειώνονται ιδιαίτερες ‘’απώλειες’', παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία που έχει ‘παραλύσει’ τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Πιστεύοντας απόλυτα στην εξωστρέφεια, ως απαραίτητο παράγοντα, προκειμένου ο επιχειρηματικός κόσμος να αντιμετωπίσει δυναμικά τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας και θέτουμε συνεχώς νέες βάσεις για να διευρύνουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου Palmie bistro, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 2106540681 ή να μας στείλεις email στο

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά