Stegno Plus

Η Stegno Plus είναι το μεγαλύτερο δίκτυο στεγνοκαθαριστηρίων στην ελληνική αγορά. Δεν είναι μόνο ο αριθμός των 35 καταστημάτων πανελλαδικά που μας αναδεικνύει σε leader αλλά η πιστότητα των πελατών μας. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους, βασισμένες στο τρίπτυχο τεχνογνωσία-φερεγγυότητα- ποιότητα.

Οι ξεκάθαρες διαδικασίες λειτουργίας και εξυπηρέτησης που ακολουθούνται πιστά από τους συνεργάτες, η άμεση τεχνική υποστήριξη, η αυτονομία σε αναλώσιμα αποτελούν καίρια σημεία διαφοροποίησης στα οποία ο υποψήφιος μπορεί να στηρίξει την επιλογή του.

Με την ένταξη του στο δίκτυο αντιλαμβάνεται τη σημασία που δίνουμε στη συνεχή εκπαίδευση – ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στον κλάδο σε συνεργασία με το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης ενώ η pro-active διαχείριση στα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας του δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας.

Σημαντικός παράγοντας στην επαφή μας με τον πελάτη είναι η επικοινωνία. Κοινωνικά δίκτυα & viber είναι τα βασικά μας εργαλεία, ενώ η ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος για την παραλαβή των ρούχων του αποτελεί μια ακόμη καινοτομία μας.

Για εμάς, η ένταξη στο δίκτυο STEGNO PLUS δεν είναι μια απλή επαγγελματική διαδικασία· Είναι μια αμφίδρομη δέσμευση με στόχο την επιτυχία.

- Χίνος Γιάννης , Διευθύνων Σύμβουλος & Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά