FunkyBuddha franchise

H FunkyBuddha εγκαινιάζει μία νέα συλλογή με το #N1 NFT brand, "Bored Ape Yacht Club" (BAYC) και πιο συγκεκριμένα το Bored of Directors, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τον κόσμο της μόδας και των NFTs.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bored Ape Yacht Club έχει καταφέρει να πουλήσει μέχρι τώρα NFTs αξίας πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, κάτι που αποτελεί μια εντυπωσιακή επιτυχία για την κοινότητα των NFTs και την τέχνη του blockchain. Αντίστοιχα, οι Bored Apes έχουν γίνει διεθνώς αναγνωρίσιμα εικονίδια των NFTs και έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών διάσημων (Snoop Dogg, Eminem, Madonna, Justin Bieber, Jimmy Fallon κ.ά.) οι οποίοι ως κάτοχοι ενός NFT Bored Ape έχουν πρόσβαση σε έναν ιδιωτικό διαδικτυακό χώρο με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας για την εικόνα.

Η συλλογή FunkyBuddha X Bored of Directors περιλαμβάνει εικόνες προφίλ από 10 πίθηκους που δημιουργούνται από έναν αλγόριθμο, καθιστώντας τη συλλογή από T-Shirts με τους χαρακτήρες του BOD, μία πρωτοποριακή πρόταση στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για 16 unisex σχέδια, τα οποία απεικονίζουν με διαφορετικό τρόπο τον κάθε χαρακτήρα, δημιουργώντας έτσι μεγάλο ενδιαφέρον στο καταναλωτικό κοινό. Η εμπλουτισμένη αυτή συλλογή δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να βρει το δικό του personality, ενισχύοντας έτσι την αυθεντική έκφραση και την προσωπική του ταυτότητα μέσα από τη μόδα.

Η FunkyBuddha είναι το πρώτο Ελληνικό fashion brand, ως official licensee του "BOD", που προσφέρει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να αποκτήσει μοναδικά κομμάτια που συνδυάζουν την καινοτομία των NFTs με το στυλ της Funky Buddha. Η συλλογή διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα (Ερμού, Mall, Metro Mall, River West, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Αγ. Σοφίας και Κέρκυρα) καθώς και στο www.funky-buddha.com.



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά