LANGANO franchise

Συζητάμε με τον κο Ηλία Βασιλόπουλο franchisee της LANGANO στα Ανω Πατήσια και μας παραθέτει τους λόγους που επέλεξε το franchise και το συγκεκριμένο brand.

Για ποιους λόγους επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε μέσω franchise;

Ήθελα ένα ισχυρό brand name, με τεχνογνωσία να με καθοδηγήσει με ασφάλεια και εμπειρία σε έναν άγνωστο για εμένα χώρο, αποφεύγοντας λάθη απειρίας και προωθώντας δυναμικά την επιχείρησή μου.

Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο franchise brand;

Η πρώτη εντύπωση μου έδωσε πολύ θετικές ενδείξεις για το πως λειτουργεί η εταιρεία και ένοιωσα ότι ταιριάζουμε με το ύφος και την προσέγγιση του franchise.

Επίσης, κατάλαβα ότι εταιρεία επιδιώκει να δημιουργήσει μια θετική και επαγγελματική σχέση με τους franchisees της, προσφέροντας την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση, με χαμηλούς τόνους και υπευθυνότητα.

Επιπλέον, μου άρεσε το χαρμάνι, το βασικό δηλαδή προϊόν της αλυσίδας langano, αλλά και το design των καταστημάτων της. Η εταιρεία δίνει προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και στην εμπειρία του πελάτη, γεγονότα που είναι κρίσιμα για την επιτυχία μου.

Τι θα συμβουλεύατε τους νέους franchisees, που αναζητούν καλύτερο επαγγελματικό μέλλον;

Η έρευνα και η επιλογή ενός συνεργάτη - franchisor που παρέχει ουσιαστική και ειλικρινή συνεργασία είναι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία μιας συνεργασίας μέσω franchise.

Η φυσική παρουσία στο κατάστημα του franchisee είναι σημαντική γιατί δημιουργεί μια αίσθηση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, διασφαλίζει την ποιότητα και την ομαλή ροή της συνεργασίας ώστε η επιχείρηση franchise να λειτουργεί με αποτελεσματικότητα και να επιτυγχάνει τους στόχους της.

Επιπλέον, η επιλογή ενός franchisor που μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και τις φιλοδοξίες ενισχύει τη σχέση σας και οδηγεί σε μια πιο εποικοδομητική και επιτυχημένη συνεργασία.

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 57, ΆΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

ΈΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: TAKE AWAY COFFEE SHOP AND DELIVERY

ΕΜΒΑΔΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: 70 ΤΜ

ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 10 ΑΤΟΜΑ



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά