LANGANO franchise

Συζητάμε με την κα Δέσποινα Παυλίδου franchisee της LANGANO στην Πετρούπολη και μας παραθέτει τους λόγους που επέλεξε το franchise και το συγκεκριμένο brand.

Για ποιους λόγους επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε μέσω franchise;

Επέλεξα το franchise ζυγίζοντας ότι το ρίσκο θα ήταν μικρότερο μπαίνοντας κάτω από την ομπρέλα ενός brand που είναι ήδη αναγνωρισμένο, ανερχόμενο και καλά οργανωμένο.

Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο franchise brand;

Το προϊόν μου άρεσε πολύ πριν σκεφτώ να ασχοληθώ με κάτι δικό μου. Επιπλέον, η επαφή με τον πελάτη και η εξυπηρέτηση μου άρεσαν πάντα. Μελετώντας λοιπόν τις επιλογές μου, κατέληξα στο franchise της langano λόγω της τεχνογνωσίας, της συνεχούς εκπαίδευσης, των ποιοτικών ελέγχων και της σωστής οργάνωσης του brand. Τέλος, είδα ότι στη langano δουλεύεις για εσένα, αλλά δεν είσαι μόνος, καθώς η μητρική εταιρεία παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεται για να ξεκινήσω και να συνεχίσω με επιτυχία.

Τι θα συμβουλεύατε τους νέους franchisees, που αναζητούν καλύτερο επαγγελματικό μέλλον;

Η συμβουλή μου για τους νέους franchisees είναι να επιλέξουν να ασχοληθούν με ένα αντικείμενο που τους αρέσει και ταιριάζει με τα προσόντα τους, αλλά και την προσωπικότητά τους. Στη συνέχεια να μελετήσουν προσεκτικά τις επιλογές τους, να προσδιορίσουν τους στόχους τους και να επιλέξουν το σωστό για εκείνους brand. Αποτελεί γεγονός ότι η «ομπρέλα» ενός αναγνωρισμένου και καλά οργανωμένου brand, μειώνει το ρίσκο που συνήθως συνοδεύει την εκκίνηση μιας νέας επιχείρησης από το μηδέν.

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 44, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΈΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: TAKE AWAY COFFEE SHOP AND DELIVERY

ΕΜΒΑΔΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: 125ΤΜ

ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 15 ΑΤΟΜΑ



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά