WORSHIP.COFFEE franchise

Συζητάμε με τον κο Αριστοτέλη Κόμη, franchisee των WORSHIP.COFFEE στη Νέα Σμύρνη και μας παραθέτει τους λόγους που επέλεξε το franchise και το συγκεκριμένο brand.

Για ποιούς λόγους επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε μέσω franchise;

Η επιλογή να δραστηριοποιηθώ μέσω franchise βασίστηκε σε οφέλη που προσφέρει αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο. Αρχικά, η επένδυση σε ένα franchise  φέρνει ένα ήδη αναγνωρίσιμο brand, μειώνοντας τη δυσπιστία των καταναλωτών. Επιπλέον, τα franchise προσφέρουν υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI) σε σχέση με ανεξάρτητες επιχειρήσεις, λόγω έτοιμου επιχειρηματικού πλάνου και υποστήριξης από την franchisor. Τέλος, παρέχουν υποστηρικτικές υπηρεσίες όπως εκπαίδευση, μάρκετινγκ και λειτουργική υποστήριξη. Συνολικά αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για επιτυχία στον επιχειρηματικό κόσμο.

Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο franchise brand;

Επέλεξα το Franchise  του Worship Coffee ύστερα από την άψογη εμπειρία μου ως πελάτης. Η ποιότητα των προϊόντων, η γεύση του καφέ και η ποικιλία επιλογών που προσφέρει το κατάστημα από το πρωί έως το βράδυ, με ώθησαν να στραφώ σε αυτό το brand. Σε αντίθεση με άλλα franchise που εστιάζουν μόνο στον καφέ, το Worship Coffee καλύπτει τις ανάγκες του καταναλωτή για όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Τι θα συμβουλεύατε τους νέους franchisees, που αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον;

Η επένδυση Franchise αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για πολλούς που αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, όμως σε μια εποχή οικονομικών δυσκολιών οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Σας συμβουλεύω να ερευνήσετε σχολαστικά το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στις επιχειρηματικές σας βλέψεις και έπειτα να επιλέξτε το brand. Τέλος, η επιτυχία σας ως franchisee εξαρτάται από την επιλογή του κατάλληλου franchise, συμβατού με τις αξίες , τους στόχους σας και με την απαραίτητη υποστήριξη από την εταιρεία.

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ομήρου 44, Νέα Σμύρνη 171 21

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 5 Ιανουαρίου

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: Καφεστίαση

ΕΜΒΑΔΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: 25 τ.μ.

ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 8 άτομα

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά