MY MARKET local franchise

Συζητάμε με τον κο Λάμπρο Κοτρώτσο, franchisee των My market Local στους Αμπελόκηπους και μας παραθέτει τους λόγους που επέλεξε το franchise και το συγκεκριμένο brand.

Για ποιους λόγους επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε μέσω franchise;

Έχοντας μία εμπειρία στον κλάδο λιανικής όπου και εργαζόμουν ως φοιτητής, αποφάσισα ότι η επιχειρηματική ευκαιρία που προσφέρει το franchise των My market Local θα αποτελούσε για εμένα ένα σίγουρο μέλλον σε έναν κλάδο που γνωρίζω και αγαπώ.

Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο franchise brand;

Τα My market Local με κέρδισαν με το πλάνο δημιουργίας ενός καταστήματος franchise, που ήταν απλή και ξεκάθαρη. Μετά την αρχική ενημέρωση όπου οι συνεργάτες του δικτύου μας εξήγησαν πλήρως όλα τα βήματα και μας δόθηκαν όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες, προχωρήσαμε στην εύρεση του κατάλληλου ακινήτου. Με τη στήριξη των γονιών μου, που από την πρώτη στιγμή αναγνώρισαν τη σοβαρότητα και τη δυναμική του εγχειρήματος, εξασφάλισα το απαραίτητο κεφάλαιο και ήμουν έτοιμος για το νέο μου ξεκίνημα.

Τι θα συμβουλεύατε τους νέους franchisees, που αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον;

Ως νέος επιχειρηματίας στον χώρο, η ιδέα της δημιουργίας του δικού μου My market Local με κέρδισε. Θα πρότεινα σε όσους ενδιαφέρονται, να ζητήσουν πληροφορίες για το πλάνο ανάπτυξης και να μάθουν περισσότερα για την πρόταση των My market. Όσον αφορά τα διαδικαστικά της επένδυσης, οι υπεύθυνοι της ομάδας franchise θα είναι δίπλα τους, θα τους υποστηρίξουν και λύσουν κάθε απορία, όπως έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν με εμένα. Έτσι, το εγχείρημα γίνεται πιο βατό, ενώ με την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης, συμβουλευτικής στήριξης και συστηματικής καθοδήγησης εξασφαλίζεται ότι όλα θα πάνε καλά για τον νέο επιχειρηματία. Βασικό συστατικό είναι η καλή διάθεση και η όρεξη για δουλειά!

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΑΡΥΣΤΟΥ 17 – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 04/04/2024

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: SUPERMARKET

ΕΜΒΑΔΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: 125

ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 6

 

 



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά