γρηγορης franchise

Συζητάμε με την κα Παρθενόπη Φούντα και τον κο Χαράλαμπο Καβάκο, franchisee του ΓΡΗΓΟΡΗ με τέσσερα καταστήματα σε Αμπελόκηποι, Κολωνάκι, Μαρούσι και Χαλάνδρι και μας παραθέτουν τους λόγους που επέλεξαν το franchise και το συγκεκριμένο brand.

Για ποιούς λόγους επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε μέσω franchise;

Ο βασικός λόγος είναι η σιγουριά που σου παρέχει αυτή η μέθοδος επιχειρηματικής επένδυσης, καθώς το franchise βασίζεται σε ένα ήδη επιτυχημένο μοντέλο, που διασφαλίζει στον επενδυτή ότι υπάρχει ζήτηση για το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρει.

Επίσης, μέσω του franchise οι επενδυτές – franchisees λαμβάνουν σημαντική υποστήριξη και εκπαίδευση στις λειτουργίες της επιχείρησης, υποστήριξη στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, καθώς και συνεχή καθοδήγηση από τη μητρική εταιρεία.

Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο franchise brand;

Γιατί το brand name Γρηγόρης είναι πολύ ισχυρό και αποτελεί «πόλο έλξης» των καταναλωτών, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του καταστήματος. Η αγορά αναγνωρίζει και εμπιστεύεται τον Γρηγόρη, άρα αυτό μας προσφέρει ασφάλεια.

Ένας άλλος λόγος είναι η μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτει ο Γρηγόρης στο franchise. Έχει σχεδιάσει με τέτοιο τρόπο την επιχειρηματική του πρόταση ώστε να υποστηρίζει τους συνεργάτες του πλήρως, μέσω της δια βίου εκπαίδευσης και μέσω της καθοδήγησης για τη λειτουργία του καταστήματος.

Τέλος, για εμάς ήταν σημαντικό να διαθέτουμε μία διευρυμένη γκάμα προϊόντων σε φαγητό και ροφήματα και αυτό ο Γρηγόρης μας το προσφέρει. Με αυτό τον τρόπο, προσελκύουμε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών, καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες τους, κάθε στιγμή της ημέρας.

Τι θα συμβουλεύατε τους νέους franchisees, που αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον;

Να επιλέξουν ένα «μεγάλο» brand που έχει μεγάλη εμπειρία στο franchise, ώστε να ξεκινήσουν με μια δυνατή βάση για την ανάπτυξη του δικού τους επιτυχημένου επαγγελματικού μέλλοντος.

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΘΗΝΑ (4 καταστήματα)

Πανόρμου 74 - Αμπελόκηποι, Μαρασλή 25 - Κολωνάκι, Αγ. Κωνσταντίνου 52 - Μαρούσι, Λυκούργου 1 & Λ. Κηφισιάς 232 - Χαλάνδρι

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 2019 (το πρώτο)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: Καφεστίαση



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά