Γρηγόρης franchise

Συζητάμε με τον κο Ισίδωρο Κρίσιλια, franchisee του ΓΡΗΓΟΡΗ στην Ραφήνα και μας παραθέτει τους λόγους που επέλεξε το franchise και το συγκεκριμένο brand.

Για ποιούς λόγους επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε μέσω franchise;

Γιατί το franchise προσφέρει μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση, καθώς και συστηματική υποστήριξη και καθοδήγηση σε κάποιον που δεν έχει εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο.

Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο franchise brand;

Επέλεξα τον Γρηγόρη γιατί ήταν μία ολοκληρωμένη και αξιόπιστη επιχειρηματική πρόταση, καθώς συνδύαζε τα παρακάτω:

- Πολυετή Εμπειρία στο Franchise: που διασφαλίζει ότι η επένδυσή μου θα είναι επιτυχημένη, με δοκιμασμένες διαδικασίες και αποτελεσματική υποστήριξη.

- Ολοκληρωμένη Γκάμα Προϊόντων: που καλύπτει μια ευρεία γκάμα διαφορετικών διατροφικών αναγκών και απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα πελατών.

- Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση και Καθοδήγηση: που με βοηθά να αναπτύξω τις δικές μου δεξιότητες, αλλά και του προσωπικού μου και γενικότερα να διαχειριστώ αποτελεσματικά την επιχείρησή μου.

Τι θα συμβουλεύατε τους νέους franchisees, που αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον;

- Να επιλέξουν προσεκτικά τον franchisor που θα συνεργαστούν, ερευνώντας την ιστορία του, την υποστήριξη που παρέχει στους franchisees, την επιτυχία του δικτύου του και τη σχέση του με τους franchisees του.

- Να βρίσκονται καθημερινά στην επιχείρησή τους, προσφέροντας προσωπική εργασία. Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίζουν την υποδειγματική εξυπηρέτηση και εμπειρία του πελάτη, που επιτυγχάνεται με την προσωπική προσέγγιση και την παρουσία τους.

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΡΑΦΗΝΑ (1 κατάστημα) - Λ. Φλέμινγκ 1

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 2013

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: Καφεστίαση

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά