FUNKY BUDDHA franchise

Η Funky Buddha παραμένει πιστή στο όραμά της για την προσφορά μιας ολοκληρωμένης και μοναδικής εμπειρίας αγορών στους πελάτες της, υλοποιώντας με συνέπεια νέα projects που ενισχύουν την ηγετική θέση του brand.

Πρόσφατα, το κατάστημα Funky Buddha στο Designer Outlet Athens άνοιξε ξανά τις πόρτες του, έχοντας υποστεί ριζική ανακαίνιση και υιοθετώντας ένα ιδιαίτερο πρότυπο ενός outlet concept store.

Το ανανεωμένο κατάστημα ακολουθεί τα νέα πρότυπα που εφαρμόζονται πλέον σε όλα τα καινούρια καταστήματα της εταιρείας, φέρνοντας στο προσκήνιο μια πρωτότυπη design αισθητική και την πιο σύγχρονη retail technology.

Σχεδιασμός με έμφαση στην εμπειρία του πελάτη

Η Funky Buddha πίστευε πάντα στην αξία της καινοτομίας και της εξέλιξης, θέτοντας στο επίκεντρο την απόλυτη εμπειρία αγορών των πελατών. Το ανανεωμένο κατάστημα στο Designer Outlet Athens αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της προσέγγισης.

Βασικά στοιχεία του concept store:

  • Industrial αισθητική: Το κατάστημα έχει εμπλουτιστεί με industrial στοιχεία, δημιουργώντας μια μοντέρνα και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

  • Σύγχρονη retail technology: Η Funky Buddha υιοθετεί την πιο σύγχρονη retail technology, ενσωματώνοντας μια μεγάλη οθόνη led πίσω από το ταμείο.

  • Νέος τρόπος εξυπηρέτησης "assist me": Το κατάστημα διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σύστημα στα δοκιμαστήρια, μέσω του οποίου οι πελάτες μπορούν να καλέσουν άμεσα κάποιον εργαζόμενο για να τους εξυπηρετήσει.

Συνεχής εξέλιξη και προσαρμογή στις νέες τάσεις

Η Funky Buddha διατηρεί την αποφασιστικότητά της για συνεχή ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων λύσεων που βελτιώνουν τη συνολική απόδοση και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματικού κλίματος.

Συνοψίζοντας, η Funky Buddha:

  • Παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας αγορών στους πελάτες της.

  • Επενδύει στην καινοτομία και στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών.

  • Προσαρμόζεται στις νέες τάσεις και εξελίσσεται διαρκώς, διατηρώντας την ηγετική της θέση στον χώρο της μόδας.

Funky Buddha: A brand committed to delivering an exceptional shopping experience.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά