CURVES FRANCHISE

Συζητάμε με την κα Στέλλα Κυριάκου franchisee των CURVES στη Λάρνακα και μας παραθέτει τους λόγους που επέλεξε το franchise και το συγκεκριμένο brand.

Για ποιούς λόγους επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε μέσω franchise;

Ήμουν ήδη υπάλληλος πριν το αναλάβω εγώ το γυμναστήριο. Πιστεύω στον τρόπο που δουλεύει και έβλεπα από πρώτο χέρι πως βοηθούσε γυναίκες της κοινότητάς μου να γίνουν πιο δυνατές και να πετύχουν τους στόχους τους.

Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο franchise brand;

Για την απλότητα και την αποτελεσματικότητά του. Ήξερα ότι θα είχε σχετικά χαμηλά πάγια έξοδα σε σχέση με συμβατικά γυμναστήρια. Το ότι είχα να κάνω μόνο με γυναίκες ήταν ο καθοριστικός παράγοντας, καθώς και το δημογραφικό των γυναικών που ταιριάζει στα Curves. Έβλεπα ότι κρατούσε μακροπρόθεσμα τα μέλη του, επειδή δεν υπήρχε κανένα άλλο γυμναστήριο σαν τα Curves στην πόλη μου. Το γεγονός ότι είναι μοναδικό ως concept προσδίδει στην επιχείρησή μου ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και ενισχύει στη διατήρηση των μελών του γυμναστηρίου μακροπρόθεσμα.

Τι θα συμβουλεύατε τους νέους franchisees, που αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον;

Θα τους συμβούλευα να εμπιστευτούν το ένστικτό τους, να επενδύσουν σε κάτι που τους ταιριάζει και να επενδύσουν σε κάτι διαχρονικό, που έχει τη δυνατότητα να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα. Οι μόδες στη γυμναστική πάνε και έρχονται. Τα Curves έχουν αποδείξει με τα χρόνια ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν τη σύγχρονη γυναίκα που τρέχει να τα προλάβει όλα, καθώς αποτελούν ένα διαχρονικό και αξιόπιστο brand, και η σταθερή παρουσία τους στην αγορά αποδεικνύει ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας με επιτυχία.

INFO

Πηλίου 8, Διαμ. 201, Λάρνακα, 6037, Κύπρος

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 1/1/2006 στη Λάρνακα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: Γυμναστήριο

ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 2

 

 



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά