COFFEE BERRY franchise

Συζητάμε με τον κο Χρήστος Αλβενιώτης franchisee της COFFEE BERRY στη Πεύκη και μας παραθέτει τους λόγους που επέλεξε το franchise και το συγκεκριμένο brand.

Για ποιους λόγους επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε μέσω franchise;

Μετά από πολυετή ασχολία μου σε διαφημιστική, αποφάσισα να ασχοληθώ με ένα τελείως διαφορετικό αντικείμενο. Ο χώρος του καφέ μέχρι τότε μου ήταν τελείως άγνωστος. Ήθελα να μπω σε μία ομάδα και να με καθοδηγήσει καθώς θεωρώ σημαντική τη βοήθεια που προσφέρει το μοντέλο franchise.

Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο franchise brand;

Πραγματικά έρωτας με τη πρώτη ματιά! Πριν 8 χρόνια έτυχε και βρέθηκα Γλυφάδα στο πρώτο κατάστημα Coffee Berry. Αρχικά εντυπωσιάστηκα με το design του καταστήματος, αλλά όταν δοκίμασα τον καφέ ενθουσιάστηκα με την υπέροχη γεύση του! Δεν κοίταξα κάποια άλλη εταιρεία και η επιλογή μου με δικαίωσε.

Τι θα συμβουλεύατε τους νέους franchisees, που αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον;

Το franchise είναι μία καλή επιλογή για κάποιον που δεν έχει το «know how» πάνω σε ένα αντικείμενο που θα ήθελε να ασχοληθεί. Υπάρχει business plan και γνωρίζεις από πριν κόστος καταστήματος και χρόνο απόσβεσης. Θέλει όμως προσοχή στην εταιρεία που θα επιλεγεί. Μία καλή εταιρεία με δυνατό brand name, όπως η Coffee Berry σου παρέχει λόγω ονόματος πελατεία από τη πρώτη ημέρα ανοίγματος και κερδοφορία από τον πρώτο μήνα.

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 16 ΠΕΥΚΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 01/08/2018

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:

ΕΜΒΑΔΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: 40 +15τμ βοηθητικοί χώροι

ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 14 άτομα



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά