ALTEREGO franchise

Συζητάμε με τους κ.κ. Π. Μοσχολιό και Κ. Νταλαμάγκα, franchisees της ALTEREGO με τέσσερα καταστήματα σε Χαλάνδρι, Ίλιον, Πετρούπολη και Αγ. Αναργύρους και μας παραθέτουν τους λόγους που επέλεξαν το franchise και το συγκεκριμένο brand.

 Για ποιους λόγους επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε μέσω Franchise;

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μας είχε η αναγνωσιμότητα και η αξιοπιστία που προσδίδει ένα δίκτυο franchise καθώς επίσης και η υποστήριξη που προσφέρεται σε επίπεδο κατάρτισης, marketing κ.α. Δημιουργούνται έτσι οι κατάλληλες συνθήκες για μια ομαλή είσοδο στην εκάστοτε αγορά.

Ένα δίκτυο franchise προσφέρει πρόσβαση σε τεχνογνωσία που ενισχύει την ανάπτυξη της επιχείρησης των franchisees. Οι συνθήκες που δημιουργούνται μέσω του franchise συνεισφέρουν στην εξάλειψη ορισμένων από τα επιχειρηματικά ρίσκα που συνήθως συνοδεύουν την εκκίνηση μιας νέας αυτόνομης επιχείρησης.

Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο Franchise brand;

Η προσέγγιση της Alter Ego συμβάδιζε με τους στόχους και τις προσδοκίες που είχαμε στο επαγγελματικό μας ξεκίνημα. Σημαντικοί παράγοντες στην επιλογή μας ήταν επίσης η φήμη του συγκεκριμένου brand σε συνδυασμό με τις συνεργασίες που δημιουργούσε με μεγάλες εταιρείες του κλάδου (όπως με την Japan Tobacco International και την British American Tobacco), οι πολιτικές marketing που εφάρμοζε θέτοντας ως προτεραιότητα πάντα τον καταναλωτή, οι επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου και τέλος το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο που κατείχε στην αγορά.

Τι θα συμβουλεύατε τους νέους franchisees, που αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον;

Κάντε λεπτομερή έρευνα για τα διάφορα δίκτυα franchise που σας ενδιαφέρουν. Η συμμετοχή σε ένα δίκτυο franchise σημαίνει την ένταξη σε μια ευρύτερη κοινότητα επιχειρηματιών με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά με κοινό στόχο την ανάπτυξη και την αξιοποίηση των πόρων όλων των συνεργαζόμενων μερών. Αναλύστε τα οικονομικά χαρακτηριστικά της επένδυσης, την αναγνωσιμότητα του brand, την υποστήριξη που παρέxεται και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας.

Τέλος, η προσήλωση και η προθυμία να εργασθούν σκληρά είναι κρίσιμη. Ακόμη και με τη στήριξη του franchise, η επιτυχία τους απαιτεί αφοσίωση και δέσμευση στους στόχους τους.

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Χαλάνδρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Αγ. Ανάργυροι

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 2018

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

ΕΜΒΑΔΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: από 40 τ.μ. έως 60 τ.μ.

ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 8

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά