ALTEREGO franchise

Συζητάμε με τον κο Ευθύμιο Μανέλη, franchisee της ALTEREGO στον Ασπρόπυργο και μας παραθέτει τους λόγους που επέλεξε το franchise και το συγκεκριμένο brand.

Για ποιους λόγους επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε μέσω franchise;

Οι κυρίαρχοι λόγοι ήταν η αναγνωσιμότητα και η μείωση του επιχειρηματικού ρίσκου. Επιπλέον, θεωρώ πολύτιμη την καθοδήγηση, τη συνεχή εκπαίδευση και την αξιόπιστη στρατηγική μάρκετινγκ που παρέχεται στους franchisees, καθώς αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για την σημερινή αγορά.

Το franchise αποτελεί ένα τρόπο να αξιοποιήσεις την εμπειρία και τη στήριξη της μητρικής εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα διατηρείς την αυτονομία στη διαχείριση της επιχείρησής σου.

Γιατί επιλέξατε το συγκεκριμένο franchise brand;

Η εμπιστοσύνη μου στο όραμα της alter ego, η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στον καταναλωτή σε συνδυασμό με το δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο και την σταθερή της πορεία στην αγορά με κέρδισαν. Η alter ego έχει καταφέρει να έχει πιστότητα πελατών και να προσαρμόζεται άμεσα στις νέες ανάγκες αυτών. Οι συνεχείς στρατηγικές συνεργασίες της, δε, αποδεικνύουν τη δυναμική της και την καθιστούν επίκαιρη στις αλλαγές της αγοράς.

Τι θα συμβουλεύατε τους νέους franchisees, που αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον;

Αφού πρώτα έχουν κατασταλάξει, θα πρέπει να αντιληφθούν τι μπορεί να προσφέρουν οι ίδιοι στο brand και τι το brand σε αυτούς, ώστε να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και για τους δύο.

Η προσπάθειά τους, δε, για συνεχή βελτίωση πρέπει να είναι στο επίκεντρο της δραστηριότητάς τους. Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και η προσαρμογή τους στις νέες τάσεις και ανάγκες της αγοράς θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να επιτύχουν τους επιθυμητούς στόχους.

INFO

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λ. Δημοκρατίας 25 Ασπρόπυργος

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 2017/24

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

ΕΜΒΑΔΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: 40 τ.

ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 1

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά