BEAT snack & coffee franchise

Η αλυσίδα εστίασης BEAT snack&coffee λάνσαρε μια μεγάλη ποικιλία νηστίσιμων προϊόντων για όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης, 24ώρες την ημέρα. Προσκαλεί τους καταναλωτές να απολαύσουν την περίοδο της Σαρακοστής και προσφέρει Vegan καφέδες, δροσιστικούς φυσικούς χυμούς, λαχταριστές πίτες (Πατατόπιτα, Σπανακόπιτα), απολαυστικό νηστίσιμο Burger με πατάτες, σάντουιτς, γεύμα με Κολοκυθοκεφτέδες, γεύμα με Ντοματοκεφτέδες, γεύμα με μπιφτέκι λαχανικών, χορταστική μακαρονοσαλάτα, μπάρες δημητριακών για ενέργεια όλη τη μέρα και για γλυκό Μπουγάτσα με Κρέμα Αμυγδάλου, εκλεκτά κουλουράκια και μυρωδάτο Donut κανέλας!

Όλα αυτές τις ξεχωριστές γεύσεις οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν στο κοντινότερο κατάστημα ΒΕΑΤ ή στο χώρο τους μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας ή μέσω των online πλατφορμών delivery (EFOOD, BOX και WOLT).

BEAT snack & coffee

Η αλυσίδα ΒΕΑΤ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2009 διαγράφοντας μια επιτυχημένη διαδρομή στο χώρο της εστίασης. Πρόκειται για μια διαφοροποιημένη πρόταση στην αγορά, καθώς προσφέρει στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σε συνδυασμό πάντα με μία ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική. Τα ΒΕΑΤ καλύπτουν όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης (πρωινή, μεσημβρινή, νυχτερινή και μεταμεσονύχτια) και προσφέρουν καφέ, ροφήματα, ζύμες & πίτες, σάντουιτς, burgers, κρέπες αλλά και γεύματα, σε ένα μοντέρνο, σύγχρονο και οικείο περιβάλλον.



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά