inkstation

Η INKSTATION είναι μία 100% ελληνική επιχείρηση, στον τομέα επαναχρησιμοποίησης (refill), των δοχείων μελάνης των εκτυπωτών όλων των τύπων (inkjet – laser). Αναπτύσσεται στην ελληνική επικράτεια με το σύστημα Franchise, και παρέχει υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα, αμεσότητα, ποιότητα και ευελιξία. Προσφέρει υπηρεσίες γεμίσματος συμβατού μελανιού σε ασυναγώνιστες τιμές, συνδυάζοντας την παγκόσμια τεχνογνωσία  με την υψηλή ποιότητα μελανιών για εκτυπωτές, εξοικονομώντας τουλάχιστον 80% από τα αναλώσιμα εκτύπωσης. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 9.900 €.

 

Η INKSTATION, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στα τέλη του 2004, στα Ν. Μουδανιά της Χαλκιδικής, από τον Κο Δήμο Ανέγρονο. Η INKSTATION ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στα τέλη του 2004, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών (έως τον Φεβρουάριο του 2006) κατάφερε να επεκταθεί σε 4 καταστήματα. Η επέκταση της επιχείρησης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς καθώς αναπτύσσεται σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια με το σύστημα Franchise, αριθμώντας σήμερα 53 καταστήματα ενώ παράλληλα αναμένεται και η επέκταση της στο εξωτερικό, σύμφωνα με το αναπτυξιακό της πλάνο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ρυθμός ανάπτυξης της επιχείρησης αγγίζει το 300% γεγονός που την καθιστά ως μία από της πιο αναπτυσσόμενες στο είδος της.

Οι εκτυπώσεις, παρέχονται μέσω διαφόρων ειδών εκτυπωτών (inkjet, laser) οι οποίοι εκτυπώνουν με διαφορετικούς τύπους δοχείων μελάνης (cartridge). Τα συγκεκριμένα δοχεία μελάνης (cartridge) προωθούνται από τις εταιρείες ως δοχεία μίας χρήσης, η INKSTATION, μέσα από μία συγκεκριμένη διαδικασία ανακατασκευής, καθιστά τα μελανοδοχεία ικανά να χρησιμοποιηθούν παραπάνω από μία φορές.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται:

- Εξοικονόμηση χρημάτων.

- Συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος γιατί δεν γίνεται σπατάλη επιπλέον πλαστικού για την παραγωγή του cartridge.

Δεν απαιτείται σχετική εμπειρία

Υπάρχει συνολική εκπαίδευση 

Συνεχής υποστήριξη από την μητρική εταιρεία

Υψηλά περιθώρια κέρδους

Άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση

Πολύ μικρό κόστος επένδυσης

ΠΡΟΤΑΣΗ

Η INKSTATION είναι μία ραγδαία αναπτυσσόμενη 100% ελληνική επιχείρηση, στον τομέα επαναχρησιμοποίησης (refill), των δοχείων μελάνης των εκτυπωτών όλων των τύπων (inkjet – laser).

Αναπτύσσεται στην ελληνική επικράτεια με το σύστημα Franchise, και παρέχει υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα, αμεσότητα, ποιότητα και ευελιξία. Προσφέρει υπηρεσίες γεμίσματος συμβατού μελανιού σε ασυναγώνιστες τιμές, συνδυάζοντας την παγκόσμια τεχνογνωσία με την υψηλή ποιότητα μελανιών για εκτυπωτές, εξοικονομώντας τουλάχιστον 80% από τα αναλώσιμα εκτύπωσης

ΚΛΑΔΟΣ

Τα τελευταία χρόνια είναι σαφής η τάση της αγοράς για νέους εναλλακτικούς πιο φιλικούς για το περιβάλλον τρόπους αντικατάστασης των περισσοτέρων αναλωσίμων. Σε αυτή την σαφή απαίτηση της αγοράς έρχονται να απαντήσουν πολλοί νεοεισερχόμενοι κλάδοι, οι οποίοι γνωρίζουν ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Η αναγόμωση μελανιών προσφέρει στους καταναλωτές, όχι μόνο τη δυνατότητα μεγάλης μείωσης του κόστους των αναλωσίμων τους, αλλά απαντά ταυτόχρονα στην αναγκαιότητα προστασίας του περιβάλλοντος καθώς ανακυκλώνονται πλήρως.

ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η INKSTATION, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στα τέλη του 2004, στα Ν. Μουδανιά της Χαλκιδικής, από τον Κο Δήμο Ανέγρονο.

Η INKSTATION ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στα τέλη του 2004, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών (έως τον Φεβρουάριο του 2006) κατάφερε να επεκταθεί σε 4 καταστήματα. Η επέκταση της επιχείρησης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς καθώς αναπτύσσεται σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια με το σύστημα Franchise, αριθμώντας σήμερα 41 καταστήματα ενώ παράλληλα αναμένεται και η επέκταση της στο εξωτερικό, σύμφωνα με το αναπτυξιακό της πλάνο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ρυθμός ανάπτυξης της επιχείρησης αγγίζει το 300% γεγονός που την καθιστά ως μία από της πιο αναπτυσσόμενες στο είδος της.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Η επιτυχία των καταστημάτων και η επιχειρηματική τους επιτυχία, καθώς και το όραμα για δημιουργία ενός δικτύου, με κοινή εταιρική ταυτότητα, κοινό όνομα, σήμα και εικόνα, υπέδειξαν την αναγκαιότητα για ανάπτυξη με την μέθοδο της δικαιόχρησης.

Η συγκεκριμένη μέθοδος συνεργασίας, αποφέρει βασικά πλεονεκτήματα και για τα δύο μέρη, και για τον franchisor και για τον franchisee.

Για τον franchisor:

  • Δυνατότητα για γρήγορη ανάπτυξη.
  • Μικρότερο διοικητικό κόστος με πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο καταστήματος.
  • Επιτυχημένη πορεία του κάθε καταστήματος, και ολόκληρου του δικτύου, μιας και ο κάθε franchisee , λειτουργώντας σαν επιχειρηματίας και όχι σαν υπάλληλος, προσέχει, φροντίζει και περιποιείται για την εικόνα του καταστήματός του, μετέχοντας στην συνολική εικόνα του δικτύου.
  • Η κοινή εικόνα, το κοινό όνομα και η κοινή εταιρική ταυτότητα του δικτύου, λειτουργεί σαν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης και συμβάλλει στην αναγνωρισιμότητα του σήματος.
  • Οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσει ο κάθε franchisee σε κάθε περιοχή ως επιχειρηματίας και η δυνατότητα άμεσου και συνεχούς ελέγχου του καταστήματός του, εγγυώνται την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του και κατ' επέκταση στην συνολική ικανοποίηση του πελάτη.

Για τον franchisee:

  • Δημιουργία ενός branded – αναγνωρίσιμου καταστήματος από την πρώτη μέρα λειτουργίας.
  • Εκπαίδευση, μεταφορά της τεχνογνωσίας και πλήρης οργάνωση του καταστήματος.
  • Δυνατότητα συνεχών συμβουλών από την μητρική σε οτιδήποτε χρειαστεί ο νέος επιχειρηματίας στα πλαίσια της συνεχούς και διαρκούς υποστήριξης.
  • Αποκλειστικότητα χρήσης των branded προϊόντων που παρέχει η μητρική σε μια περιοχή.
  • Αναγνωρισιμότητα και οφέλη από τις συνολικές κινήσεις marketing που κάνει η μητρική.
  • Συνεχής ενημέρωση για νέα προϊόντα και νέες υπηρεσίες στο κατάστημα.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η INKSTATION έχει δημιουργήσει 3 πακέτα franchise, με κόστος επένδυσης από 9.900 ευρώ μέχρι 22.000 ευρώ

FRANCHISE IN A BOX: INTERCITY

Τοποθεσία: Πόλεις με πληθυσμό 20.000 κατοίκων και άνω.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 20-25 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ(ΜΕΛΑΝΙΑ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ENTRY FEES – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ B2B, ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 9.900€

FRANCHISE IN A BOX: SHOP IN A SHOP

Τοποθεσία: Πόλεις με πληθυσμό μέχρι 20.000 κατοίκους

Κατάστημα: 5 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ(ΜΕΛΑΝΙΑ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ) - ENTRY FEES – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ B2B, ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 9.900€

FRANCHISE IN A BOX: BUSINESS

Τοποθεσία: Πόλεις με πληθυσμό 20.000 κατοίκων και άνω.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 20-25 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ(ΜΕΛΑΝΙΑ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ) - ENTRY FEES – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ -ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ B2B ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ –ΕΠΙΠΛΩΣΗ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ – ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ – ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ -ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ FLYERS - ΕΓΧΕΙΡΙΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΠΙΝΑΚΙΔΑ : ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 19.000€-22.000

MASTER FRANCHISE PACK

AΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ///ENTRY FEES : ANA ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΕXTRAS

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2004

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISING: 2005

ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

«ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ»: ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΜΒΑΣΗ FRANCHISE (ΕΤΗ): 5

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISED ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 53

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά