ΒΕΑΤ snack & coffee

Η BEAT snack & coffee είναι μια σύγχρονη και ανερχόμενη fast casual restaurant αλυσίδα εστίασης με 27 καταστήματα στο νομό Αττικής, που αναπτύσσεται με τη μέθοδο franchise, με τη μεγαλύτερη ευρύτητα στην προϊοντική γκάμα στον κλάδο της γρήγορης εστίασης, καθώς προσφέρει καφέ, ροφήματα, πίτες, σάντουιτς, αλλά και φαγητό όπως κρέπες, burgers, σαλάτες και γεύματα.

Η ευρύτητα στην προϊοντική γκάμα σε συνδυασμό με την 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων, δίνει τη δυνατότητα στην ΒΕΑΤ να απευθύνεται σε ένα πολυσυλλεκτικό κοινό, ικανοποιώντας όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης, την πρωινή, την μεσημβρινή, την βραδινή και την μεταμεσονύχτια. Όλα αυτά προσφέρονται σε έναν χώρο ιδιαιτέρα αναβαθμισμένο και προσεγμένο, διατηρώντας μια προσιτή τιμολογιακή πολιτική, γεγονός που καθιστά το concept μια «value for money» πρόταση.

Τα, δε, διαθέσιμα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και οι α΄ ύλες από πιστοποιημένους και επώνυμους προμηθευτές, καθώς η ΒΕΑΤ συνεργάζεται με ισχυρά brands όπως η Illy, η Creta Farm, η Ροδούλα κ.α.

Επιπλέον, η εταιρεία ΒΕΑΤ έχει υιοθετήσει μια συνολική στρατηγική πλήρως εστιασμένη στον πελάτη, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Συγκεκριμένα, η εταιρεία εστιάζει στην εμπειρία του κάθε πελάτη ξεχωριστά, επιδιώκοντας πλέον όχι απλά να τον ικανοποιεί, αλλά και να προλαβαίνει τις επιθυμίες του και να ξεπερνάει τις προσδοκίες του σε καθημερινή βάση. Έτσι η γκάμα δεν έχει απλά ευρύτητά, αλλά ακολουθεί όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

BEAT 0048

BEAT 0052 POP 7095

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η ΒΕΑΤ προσφέρει μια αποδοτική πρόταση συνεργασίας με μια σειρά επιπρόσθετων υπηρεσιών στο πλαίσιο ενός δικτύου franchise, όπως η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού, η συνεχής παρακολούθηση της λειτουργίας των καταστημάτων, η δυνατότητα εύρεσης και επιλογής του κατάλληλου προσωπικού που θα μπορέσει να υποστηρίξει την λειτουργία του νέου καταστήματος, καθώς και η δυνατότητα παροχής συμβουλών marketing και υποστηρικτικού υλικού, εχέγγυα δηλαδή προς κάθε υποψήφιο επενδυτή που επιθυμεί να γίνει μέλος της οικογένειας BEAT.

H εμπειρία της ΒΕΑΤ στον χώρο της καφεστίασης, έχει αποδείξει ότι η επιτυχία προέρχεται τόσο από το ευχαριστημένο και πιστό κοινό, όσο και από τις αποδοτικές και επικερδείς συνεργασίες. Σε κάθε νέο ξεκίνημα επιδιώκει να έχει όχι μόνο απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες, αλλά και 100% ευχαριστημένους franchisees, ώστε να συνδυάζεται τόσο η κερδοφορία, όσο και η αίσθηση ότι όλοι είναι μέλος μιας δυνατής ομάδας.

Κάθε νέα επένδυση στη ΒΕΑΤ, αποτελεί μια ασφαλή και δοκιμασμένη επιλογή για κάθε επενδυτή, αφού μέσα από την εμπειρία της που γνωρίζει τον παλμό της αγοράς, η μητρική εταιρεία λαμβάνει υπόψη την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε κατάστημα και σε κάθε διαφορετική περιοχή που δραστηριοποιείται.

Καλωσορίζει επομένως στην οικογένεια της, καθέναν που ενδιαφέρεται να μοιραστεί μαζί της το Όραμά της, διαθέτει θέληση και όρεξη να αναπτύξει από κοινού μία επαγγελματική σχέση κερδοφόρα και κυρίως με διάρκεια στον χρόνο και ποιότητα.

Η εξαιρετική ποιότητα των Α’ υλών που χρησιμοποιεί, η προτίμησή της σε ελληνικές εταιρίες παραγωγής, το χαμηλό κόστος, η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού και η συνεχής παρακολούθηση της λειτουργίας των καταστημάτων, καθιστούν την εταιρία BEAT την καλύτερη επιλογή για υποψήφιους franchisees που επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειας BEAT.

BEAT crepa tast it your way display flat

BEAT BURGER PHOTO HOME PAGE

Η αποδοτική πρόταση συνεργασίας της ΒΕΑΤ περιλαμβάνει:

  • Σταθερά μηνιαία fees ανεξαρτήτως τζίρου

  • Επιχειρηματικό πλάνο ανά κατάστημα

  • Δυνατότητα έρευνας αγοράς και αξιολόγησης της βέλτιστης τοποθεσίας για το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος

  • Σχεδιασμός και επίβλεψη του νέου καταστήματος, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές design των καταστημάτων BEAT

  • Παράδοση καταστήματος με το κλειδί στο χέρι

  • Συνεχής επίβλεψη της λειτουργίας των καταστημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας

  • Δυνατότητα εύρεσης και επιλογής του κατάλληλου προσωπικού που θα μπορέσει να υποστηρίξει τη λειτουργία του νέου καταστήματος

  • Εκπαίδευση του προσωπικού σε διαρκή βάση και παροχή εγχειρίδιων λειτουργίας και εκπαίδευσης

  • Δυνατότητα παροχής συμβουλών marketing και υποστηρικτικού υλικού (προωθητικές ενέργειες) με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας και την αύξηση του τζίρου.

BEAT FRANCHISE

Η εταιρία BEAT προσφέρει μια αποδοτική πρόταση συνεργασίας τόσο με χαμηλό αρχικό κόστος όσο και με σταθερά μηνιαία royalties. Στις δύσκολες τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες, πιστεύει και δεσμεύεται ότι επιβάλλεται να σταθεί πλάι στον υποψήφιο franchisee και να τον διευκολύνει όσο περισσότερο μπορεί, κάνοντάς ‘τον με αυτόν τρόπο να νιώσει πραγματικά μέλος μιας οικογένειας - της οικογένειας BEAT.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 120 τ.μ.

ENTRY FEES: 10,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 200,000 Ευρώ

ROYALTIES: 700 Ευρώ μηνιαίως

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά