COFFEE LAB franchise 3rd wave coffee

Τα Coffee Lab είναι η πρώτη αλυσίδα street cafe στην Ελλάδα που εφαρμόζει ολοκληρωτικά το concept του 3rd wave coffee. Η ποιότητα έγινε η βάση της επιτυχίας τους κι απέκτησαν αμέσως πιστούς φίλους.

 

Η Coffee Lab δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου franchise καφέ στην Ελλάδα, με περισσότερα από 100 καταστήματα και παρουσία ήδη στην Κύπρο, την Αίγυπτο και σύντομα σε άλλες χώρες του κόσμου. O βασικός λόγος είναι ότι η Coffee Lab εφαρμόζει στην πράξη της αρχές του DIRECT TRADE με full traceability, Sustainability, και θέλει να το επεκτείνει από τον καλλιεργητή-παραγωγό μέχρι τον τελικό καταναλωτή.

Η πρόταση για franchise καφέ της Coffee Lab είναι ιδιαίτερα ελκυστική γιατί κάθε νέο κατάστημα είναι βέβαιο πως θα αποτελεί ένα πολύ καλό café, με όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Γιατί η Coffee Lab έχει επιλέξει συνειδητά αυτό το μοντέλο ανάπτυξης με franchise καφέ και προσφέρει όλη την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση και την υποστήριξη που χρειάζεται. Κι ακόμα υπάρχει σταθερή εποπτεία και υποστήριξη διαρκώς, χωρίς να υπάρχουν αποδόσεις και ποσοστά επί του τζίρου και της διαφήμισης (marketing fees και royalties fees). Και φυσικά κάθε Coffee Lab franchise καφέ προσφέρει καφέ εξαιρετικής ποιότητας που οι τελικοί πελάτες γνωρίζουν και προτιμούν.

«Ο πραγματικά καλός καφές είναι κάτι πολύ σημαντικό, γι’ αυτό ο καταναλωτής όταν τον βρει, δεν τον αλλάζει. Αυτό το έχουμε διαπιστώσει στην πράξη στα καταστήματά μας» σημειώνει ο κ. Ρουμελιώτης, ιδρυτής των Coffee Lab.

Κι ακόμα, τα Coffee Lab franchise καφέ προσφέρουν μοναδικά προϊόντα (από τον καφέ φίλτρου κρύας εκχύλισης, μέχρι τα ιδιαίτερα ροφήματα) και αξεπέραστες καινοτομίες (από την εμφιάλωση του Cold Brew μέχρι τη λαχταριστή διαδικασία παρασκευής ροφημάτων σοκολάτας).

Η ανοικτή πρόσκληση προς όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει Coffee Lab franchise καφέ είναι ένα business opportunity. Προσφέρουν ένα δυνατό brand name, οργανωμένη υποστήριξη λειτουργίας, κορυφαίας ποιότητας πρώτη ύλη, πλήρες πακέτο εκπαίδευσης. Οι εξαιρετικοί όροι franchise και η ευελιξία στη διαμόρφωση κάθε συνεργασίας, δίνουν την ευχέρεια για χαμηλή αρχική επένδυση και ταχείς ρυθμούς απόσβεσης. Έτσι, κάθε επόμενο Coffee Lab franchise καφέ είναι ένα ακόμα success story που απλά περιμένει κάποιον να το υλοποιήσει.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟYΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 45 τ.μ.

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 60,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά