WORSHIP.COFFEE franchise καφες

Το franchise concept των WORSHIP.COFFEE έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο στέκι λατρείας του καφέ, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας, σε κορυφαία ποιότητα και σε εξαιρετικό value for money, με άριστη εξυπηρέτηση και συναρπαστικό design.

Τα WORSHIP.COFFEE διαφοροποιούνται και ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, όπως τον έχουμε συνηθίσει, καθώς υπερτερούν σε γκάμα και ποιότητα προϊόντων - από καφέ και παραδοσιακές πίτες, μέχρι απολαυστικά sandwiches και healthy snacks, με σύγχρονα, πολυτελή και μίνιμαλ καταστήματα, και με ευρύ αγοραστικό κοινό, καθώς απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Ξεχωρίζουν τόσο για τους καφέδες, 100% arabica blend, όπως και single origin ποικιλίες, όσο και για τα πληθωρικά, επικά sandwiches και δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους πελάτες, προσφέροντας όχι μόνο εξαιρετικό καφέ, αλλά και γαστρονομικές απολαύσεις με τα sandwiches και όχι μόνο, να επιτυγχάνουν συμπληρωματικές πωλήσεις και να αυξάνουν το μέσο όρο απόδειξης.

Με το πρώτο κατάστημά τους το 2020, ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους το 2023 και, ήδη σε λιγότερο από ένα χρόνο, αριθμούν σε 6 καταστήματα, προτείνοντας μία καινοτόμο πρόταση franchise στον κλάδο των street café, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στη σύγχρονη αισθητική, στον καινοτόμο σχεδιασμό, και στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα. Με την προσήλωσή τους στις αρχές του 5th wave coffee movement, δίνουν έμφαση στην προσφορά μιας πραγματικά υψηλής ποιότητας αγοραστικής εμπειρίας στους πελάτες τους.

ZNK 2112 2Ο ιδρυτής των WORSHIP.COFFEE, κος Γιώργος Θεοδώρου, από μικρό παιδί στον χώρο της καφεστίασης, έμαθε όλα τα μυστικά του ποιοτικού καφέ και την σημασία της εξυπηρέτησης του πελάτη. Μαθήτευσε στο πλευρό του πατέρα του, Νικόλαο Θεοδώρου ο οποίος άνοιξε το πρώτο του παρασκευαστήριο χειροποίητης μπουγάτσας το 1978. Η συνέχεια βρήκε τον κο Θεοδώρου στο Μόναχο, όπου ασχολήθηκε και πάλι με την εστίαση. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα και έχοντας συγκεντρώσει όλα τα κατάλληλα εφόδια και εμπειρία, ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στη Νέα Ιωνία και μέχρι το 2010 είχε επεκταθεί στα Βόρεια Προάστια. Η αγάπη και η λατρεία του καφέ σαν κάτι ιερό, σε συνδυασμό με την έλλειψη της αγοράς ενός concept που προσφέρει ποιοτικές και απολαυστικές επιλογές, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, τον οδήγησε το 2020, να δημιουργήσει το WORSHIP.COFFEE.

Έκτοτε, όλα τα WORSHIP.COFFEE «μαγνητίζουν» το κοινό τους, από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, με την μυρωδιά του φρέσκου καφέ και τα λαχταριστά χειροποίητα snacks που παράγονται καθημερινά στο παρασκευαστήριο κάθε καταστήματος.

Τα WORSHIP.COFFEE προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία καφέ που υπερβαίνει το προϊόν καθ’ αυτό, και ανάγεται σε ένα είδος καθημερινής τελετουργίας. Η εξειδίκευση στον καφέ και στην παρασκευή του, όπως και η μεγάλη ποικιλία λαχταριστών και ποιοτικών snacks ανάγουν τα WORSHIP.COFFEE σε σημείο κατατεθέν, όπου ο καταναλωτής βρίσκει αυτό ακριβώς που θέλει, όποτε το θέλει.

 

 

 

 

 

Το μενού τους διαθέτει διάφορες επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας, από φρέσκες σφολιάτες και παραδοσιακές πίτες για το πρωινό, μέχρι χειροποίητες, βιολογικές, και vegan μπάρες για δεκατιανό. Επίσης, προσφέρουν λαχταριστά σάντουιτς και δροσερές σαλάτες για ένα ελαφρύ μεσημεριανό, συνοδευόμενα από φρεσκοστυμμένους χυμούς ή smoothies. Επιπλέον, τα WORSHIP.COFFEE διακρίνονται για την ποικιλία των vegan επιλογών τους, καλύπτοντας την αυξανόμενη ζήτηση για υγιεινή και vegan διατροφή. Τέλος, η δυνατότητα να ολοκληρώνεται η μέρα με ένα από τα cocktails τους αναδεικνύει τα WORSHIP.COFFEE ως ένα μέρος πολλαπλών επιλογών για τους πελάτες τους.

Worship2197332 G

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η πρόταση franchise των WORSHIP.COFFEE αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην αγορά της καφεστίασης, σε τρεις τύπους καταστημάτων Hub - από 20 τ.μ. εστιασμένο στο delivery, Experience – από 100 τ.μ. με δυνατότητα dine in και Flagship – από 150 τ.μ. σε δυνατές περιοχές, παρέχοντας τα εχέγγυα της επιτυχίας:

Διαφοροποιημένο Concept: Διαφοροποιημένο και καινοτόμο concept, με μοναδικό design, επικεντρώνοντας την προσοχή του στον καφέ και σε υγιεινά και γευστικά επιλεγμένα προϊόντα, κορυφαίας ποιότητας.

Υψηλά Ποσοστά Κερδοφορίας: Αποδοτικό και κερδοφόρο μοντέλο επιχειρηματικότητας, με πλήρη υποστήριξη, με άριστη εκπαίδευση, τόσο φυσική, όσο και μέσω e-learning, και με αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και προϊόντων.

Αποδοτικότητα και Ισορροπία: Σύστημα που διασφαλίζει μια ευέλικτη και επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα, παρέχοντας ανωτάτου επιπέδου οργάνωση, οικονομοτεχνική μελέτη και στοχοποίηση ανά κατάστημα, μηνιαίες αναφορές, συνεχή και πλήρη καθοδήγηση.

Το τρίπτυχο «Συνεργασία, Ειλικρίνεια, Χαρά» που διέπει τις συνεργασίες franchise των WORSHIP.COFFEE αναδεικνύει τις σημαντικές αξίες τους, με στόχο την επίτευξη των κοινών στόχων και τη δημιουργία ενός ενιαίου και ισχυρού δικτύου:

Συνεργασία: Ομαδικό πνεύμα και αμοιβαιότητα.

Ειλικρίνεια: Διαφάνεια και εμπιστοσύνη.

Χαρά: Θετική ενέργεια, πηγή έμπνευσης και παρακίνησης.

Τα WORSHIP.COFFEE επιδιώκουν μια συνεργατική και θετική προσέγγιση, ενισχύοντας τις σχέσεις τους με τους συνεργάτες τους μέσω της διαφάνειας, της ειλικρίνειας και του κοινού στόχου για την επίτευξη τόσο αυξημένων οικονομικών αποτελεσμάτων, όσο και απόλυτης καταξίωσης των franchisees στην περιοχή τους.

Εάν αναζητάτε ένα καλά εδραιωμένο και δοκιμασμένο franchise concept, με κορυφαία και διαφοροποιημένα προϊόντα, τα WORSHIP.COFFEE αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς!

worship.coffee6695 G 2 DSC 1996 G

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Τα WORSHIP.COFFEE προσφέρουν ένα εντυπωσιακό πακέτο πλεονεκτημάτων για τους franchisees τους, καθιστώντας τα καταστήματά τους τον ιδανικό προορισμό τόσο για όσους λατρεύουν τον καφέ, αλλά και για όσους επιθυμούν ένα γευστικό και χαρούμενο διάλλειμα στην καθημερινότητά τους:

Κορυφαίο Design: Η εμφάνιση και η σύγχρονη αισθητική τους προσφέρουν μια ελκυστική εμπειρία στους πελάτες.

Διαφοροποιημένο Concept: Παρέχουν προσιτή πολυτέλεια, χωρίς άμεσο ανταγωνισμό στην κατηγορία τους.

Εξαιρετικά Προϊόντα σε Ευρεία Γκάμα: Πέρα από την κορυφαία ποιότητα και τις αξεπέραστες επιλογές, τα προϊόντα είναι προσεκτικά τοποθετημένα στο κατάστημα, ενισχύοντας τις συμπληρωματικές πωλήσεις και αυξάνοντας τη μέση απόδειξη, όπως και η παρουσία των WORSHIP.COFFEE στις διαδικτυακές πλατφόρμες παραγγελιών. Επιπλέον, παράγονται στο κατάστημα, μειώνοντας το κόστος α’ υλών και διασφαλίζουν φρεσκάδα και προσαρμογή στις ανάγκες της εκάστοτε τοπικής αγοράς.

Υψηλή Ποιότητα σε Προσιτές Τιμές: Η συνδυασμένη υψηλή ποιότητα και οι προσιτές τιμές δημιουργούν εμπιστοσύνη και πιστότητα στους πελάτες.

Εξειδίκευση στον Καφέ: Η επικέντρωση των WORSHIP.COFFEE στον καφέ δείχνει όχι μόνο την ποιοτική προσέγγιση, αλλά και το πάθος τους για το ίδιο προϊόν. Η εκπαίδευση ενισχύει την εξειδίκευση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό όλων των καταστημάτων είναι εξειδικευμένο και ικανό.

Ολοκληρωμένο Σύστημα Εκπαίδευσης και Λειτουργίας: Το ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης και λειτουργίας προσφέρει στους franchisees και το προσωπικό τους πλήρη εκπαίδευση πριν και μετά το άνοιγμα του καταστήματος, διαθέτοντας λεπτομερή εγχειρίδια λειτουργίας (διαδικασίες, έντυπα, checklists, videos), όπως και δυνατότητα e-learning.

Αμέριστη Υποστήριξη: Οι συχνές επισκέψεις των area managers διασφαλίζουν την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων και την απρόσκοπτη τήρηση των πρωτοκόλλων λειτουργίας, με τη μητρική εταιρεία να διενεργεί προωθητικές ενέργειες σε πανελλήνιο επίπεδο και να καθοδηγεί τους franchisees σε τοπικό επίπεδο, διαθέτοντας in house τμήμα εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου, τμήμα HR και τμήμα marketing.

Δυναμική Στρατηγική Marketing: Η στρατηγική marketing των WORSHIP.COFFEE συμβάλλει στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη διατήρηση μιας σταθερής κοινότητας πελατών.

Δυναμικό Ξεκίνημα και Ανάπτυξη: Η δυνατότητα ανάπτυξης σε κεντρικά σημεία και οι αποκλειστικές ζώνες αποκλειστικότητας παρέχουν ευκαιρίες για δυναμική έναρξη και ανάπτυξη, με τη μητρική εταιρεία να προτείνει και να αξιολογεί υποψήφια καταστήματα, μετά από διεξοδική εμπορική μελέτη, να παρέχει τη δυνατότητα για παράδοση με το κλειδί στο χέρι, αλλά και να παράσχει δικό της προσωπικό για το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας των καταστημάτων.

Τα WORSHIP.COFFEE προσφέρουν ένα συνολικά ολοκληρωμένο και ελκυστικό πακέτο για τους franchisees, που επιδιώκουν να διακριθούν στον κόσμο της καφεστίασης, με ένα μοναδικό και ανταγωνιστικό concept.

worship.coffee6477 G 2 worship

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 20 τ.μ. (+20 βοηθητικός χώρος)

ENTRY FEES: από 10,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 30,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: από 35,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: 2%

worship part1535 G 1080x1080



Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά