MarinaStores

Η MARINA Stores είναι η πρώτη αλυσίδα καταστημάτων ναυτιλιακών ειδών στην Ελλάδα, η οποία ιδρύθηκε με βάση τις ανάγκες της αγοράς για πλήρη γκάμα προϊόντων, γρήγορη εξυπηρέτηση και ενημερωμένο προσωπικό. Στόχος μας είναι, οι πελάτες μας να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα ότι χρειάζονται σε έναν καλαίσθητο χώρο με εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό και με ανταγωνιστικές τιμές.  ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 78.000 €

 

Τα MARINA Stores είναι μέλος του Ομίλου Lalizas Hellas S.A, ο οποίος ιδρύθηκε το 1982 από τον κ. Σταύρο Λάλιζα και σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες Παγκοσμίως εταιρείες κατασκευής προϊόντων ναυσιπλοΐας και σωστικών μέσων. Βασιζόμενοι στην εμπειρία των 27 χρόνων και στην βαθιά γνώση της αγοράς στον τομέα αυτό, ιδρύθηκε η αλυσίδα καταστημάτων ναυτιλιακού εξοπλισμού και σωστικών ειδών MARINA Stores με πρώτη εγκατάσταση στην Κροατία. Το 2004 ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στην Ελλάδα , στον Πειραιά.

Πέντε χρόνια μετά την ίδρυση των MARINA Stores, η εταιρεία αριθμεί 3 εταιρικά (Πειραιά, Γέρακα, Πάτρα) και 6franchise καταστήματα (Σαντορίνη, Τήνος, Χίο, Άνδρος, Λήμνος, Λευκάδα) στην Ελλάδα. Παράλληλα με την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα δόθηκε έμφαση στο εξωτερικό με την ίδρυση 14 καταστημάτων στην Κροατία, 4 καταστημάτων στην Βουλγαρία, 1 στην Ταϊλάνδη, 2 στην Ρουμανία, 1 στην Ουκρανία, 1 στην Σερβία και 2 στην Κύπρο. Σήμερα, το σύνολο των καταστημάτων MARINA Stores Παγκοσμίως ανέρχεται σε 34 καταστήματα και η αλυσίδα αναπτύσσεται διαρκώς.

Όραμα της εταιρείας μας είναι η δημιουργία  ενός δικτύου καταστημάτων “One-stop-Shop”, που θα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις  ώστε να εξυπηρετηθούν όλες οι πιθανές ανάγκες πελατών με τον καλύτερο τρόπο, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά