Η φιλοσοφία «All in One» πρόκειται για μία νέα τάση σύγχρονης αντίληψης εξυπηρέτησης του πελάτη σε κρίσιμα, καθημερινά, πλην όμως συχνά δύσκολα ζητήματα, όπως χρηματοοικονομικά ασφαλιστικά και κτηματομεσιτικά. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της COBA EUROPE FRANCHISE κ. Βασίλη Μπόκα, οι υπηρεσίες «ALL IN ONE» αποτελούν μία νέα πρωτοποριακή τάση για την Ελλάδα, με την επιτυχημένη διαδρομή τους στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Η COBA EURΟPE FRANCHISE, με την εμπειρία και γνώση 12 ετών του ομίλου COBA, ξεκίνησε την ανάπτυξή της μέσω franchise, μέσω εξειδικευμένων γραφείων, όπου ο πελάτης θα μπορεί να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο επαγγελματικό τρόπο στην ανάγκη του για ασφάλιση, όπως συμβόλαια π.χ με την Εθνική, την CHARTIS (για υγεία, περιουσιακά), για άμεση λύση σε δανεισμό, συμβόλαια με τράπεζες, όπως EUROBANK, Marfin, ΕΘΝΙΚΗ, (ακίνητα, ταμειακή ρευστότητα, επενδύσεις) ακίνητα με την CENTURY 21(πώληση, ενοικίαση) και γενικότερα να έχει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση και συμβουλές σε θέματα επενδύσεων και επαγγελματικών λύσεων.

Κάθε τοπικό γραφείο COBA EURΟPE FRANCHISE δραστηριοποιείται σε συγκεκριμένη προστατευόμενη γεωγραφική περιοχή, διαμορφώνεται βάση σύγχρονων αρχιτεκτονικών σχεδίων με τη δυνατότητα παράδοσης με το «κλειδί στο χέρι» και λαμβάνει πλήρη εκπαίδευση και εγχειρίδια λειτουργίας, καθώς και συνεχή υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία, με την χρήση συγκεκριμένων μηχανογραφικών πακέτων και με τη συνεργασία στα κτηματομεσιτικά με την CENTURY 21, τη No. 1 αλυσίδα στον κόσμο ως Shop-In-Shop.

Οι δικαιοδόχοι της COBA EUROPE FRANCHISE επιτυγχάνουν απόσβεση στο πρώτο έτος της λειτουργίας τους και αυξάνουν εκθετικά τα κέρδη τους, με αύξηση 50% - 100% στα κέρδη τους τον δεύτερο έτος και 20% στο τρίτο έτος. Κυρίως, όμως, απευθύνονται σε καταναλωτές, οι οποίοι, σύμφωνα με διεθνείς έρευνες έχουν ανάγκη από ένα one stop shop, που προσφέρει υπηρεσίες με ευθύνη και εμπιστοσύνη και κατακτά την τοπική αγορά του. Ήδη υπάρχουν τα πρώτα υποκαταστήματα στις περιοχές Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Λαμία, Χανιά και Πύργο και στόχος, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, είναι η δημιουργία εντός της προσεχούς πενταετίας από 50 έως 100 επιπλέον καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Αφού δε, καλυφθεί η ελληνική επικράτεια, το επόμενο αναπτυξιακό βήμα θα είναι η Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά