Σε εποχές κρίσης, που ο καταναλωτής υφίσταται περιορισμό του εισοδήματός του, τα Palmie bistro δίνουν την εναλλακτική ποιοτική πρόταση για φαγητό έξω, στο υπέροχο περιβάλλον τους και με τιμές που απλά..δεν υπάρχουν, αφού στον νέο τιμοκατάλογο που κυκλοφορεί, όλα τα προϊόντα κοστίζουν από 2,5€ έως 5,50€.

Ο τιμοκατάλογος με την ειδική αυτή τιμολογιακή πολιτική θα παραμείνει στα καταστήματα μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, οπότε ο Όμιλος θα «χτυπήσει» τις τιμές του χειμώνα, δίνοντας και πάλι προτεραιότητα στον καταναλωτή.

Για ελαφρύ σνακ διαλέξτε Caesar's Way(φρυγανισμένο ψωμί του τοστ σικάλεως με μαριναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλου ψημένα στη σχάρα, μπέικον, τυρί ένταμ, ντομάτα, σαλάτα iceberg και ντρέσινγκ Σίζαρς), Victoria, (φρέσκια πράσινη σαλάτα, iceberg, ραντίτσιο, τριμμένο καρότο, ροδέλες μαύρης ελιάς,καλαμπόκι, μαύρο σησάμι, ντομάτα, αγγούρι και ντρέσινγκ από παλαιωμένο ξύδι μπαλσάμικο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και μέλι. Σερβίρεται με ζεστές μικρές πίτες), M'aresi (μαριναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλου ψημένα στη σχάρα. Σερβίρονται πάνω σε ζεστό ψωμί με τυρί ένταμ, ντομάτα, σαλάτα iceberg και ντρέσινγκ Τόρι – Τόρι (από μαγιονέζα και απαλά μπαχαρικά).

Αν θελήσετε ένα γλύκισμα χωρίς ενοχές δοκιμάστε το My Yo( Δροσερό γιαούρτι έδεσμα με βύσσινο γλυκό του κουταλιού) ή μία True Yo (Φρέσκια φρουτοσαλάτα εποχής με δροσερό γιαούρτι έδεσμα, σιρόπι καραμέλας βουτύρου, bisco@dino και μέλι)

Για καφέ οι επιλογές είναι πολλές. Choco@frappe(Chocola@dino και Palmieccino χτυπημένα στο μπλέντερ. Γαρνίρονται με σαντιγί και bisco@dino), 'Ole@ole (Palmieccino βανίλιας χωρίς καφεΐνη γαρνίρεται με bisco@dino, ρυζογκοφρέτα από οοκολάτα υγείας και σιρόπι φράουλας). Frappuccini (Palmieccino σε ντελικάτη δόση.Γαρνίρεται με ρυζογκοφρέτα από σοκολάτα υγείας), Choco@frappe (Chocola@dino και Palmieccino χτυπημένα στο μπλέντερ. Γαρνίρονται με σαντιγί και bisco@dino), ενώ οι φίλοι του γαλλικού καφέ, που θα τον ήθελαν..παγωμένο, τώρα μπορούν να απολαμβάνουν Frenchy με τη φινέτσα του γαλλικού καφέ και την απαράμιλλη γευστική του δύναμη.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά