Η απάντηση στην κρίση.  Το FRANCHISE BUSINESS, το #1 περιοδικό για το franchise για περισσότερα από 12 έτη, κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχος Αυγούστου, με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να επιλέξετε την ιδανική επιχειρηματική πρόταση που θα σας διασφαλίσει προοπτικές και ευημερία.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ένα νέο mag-in-a-mag το Business [2], με ειδικό αφιέρωμα στα Φωτοβολταϊκά. Επίσης, στην κύρια ύλη του περιοδικού, με τρία αφιερώματα Γυναίκα, Ένδυση και Τρόφιμα, θα ενημερωθείτε για τις πλέον αξιόλογες αλυσίδες franchising στους ανωτέρω τομείς. Τα πλέον αποκαλυπτικά άρθρα αναφοράς για το franchising, πραγματικοί οδηγοί για να αντεπεξέλθετε στο σημερινό δύσκολο τοπίο της αγοράς σας παρουσιάζουν την Τουρκία μετά το ΔΝΤ, τον κόσμο όπως θα είναι το 2025.

Το FRANCHISE BUSINESS υπηρετεί και προάγει τον θεσμό, με αξιοπιστία και up to date ενημέρωση, οδηγεί δικαιοδόχους και δικαιοπαρόχους στην επιτυχία, αποτελώντας τον απόλυτο οδηγό επιχειρηματικότητας, με πληροφορίες, άρθρα αναφοράς και αποκλειστικότητες που μόνο στο FRANCHISE BUSINESS μπορείτε να βρείτε. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.franchise.gr και γνωρίσετε τα νέα concepts, αξιολογείστε όλα τα συστήματα franchise και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες προκειμένου να επιλέξετε την ιδανική επιχειρηματική πρόταση που θα αλλάξει το μέλλον σας, και μη ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι επιτυχημένοι επιχειρηματίες πήραν πρωτοβουλίες σε περιόδους κρίσης! Οι καλύτερες επιχειρηματικές προτάσεις περιμένουν να τις αξιοποιήσετε. Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις και τα νέα concepts. Στο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις καλύτερες αλυσίδες franchising, δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά και αλλάξτε νοοτροπία, μαθαίνοντας τα μυστικά της επιτυχίας εντός της σημερινής κρίσης από τους επιχειρηματίες του franchising.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά