FA2018 10years smallΤα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchising ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και συνεισφέροντας στην διάδοση του franchising. Η νέα - 10η κατά σειρά - διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει, με στόχο την καταξίωση του franchising ως την κορυφαία στρατηγική επιχειρηματικότητας.

Η πρώτη ενότητα αφορά στα Ultimate Franchise Brands:

BE SPOKEN FRANCHISE

Βραβεύονται τα brands - επιχειρήσεις που συγκέντρωσαν / μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της αγοράς, βάση στρατηγικής, διαφήμισης, προωθητικών ενεργειών, ανάπτυξης, εξαγορών κ.ο.κ.

FAST GROWTH FRANCHISE

Βραβεύονται επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για την ανάπτυξή τους εντός της χώρας, δημιουργώντας τα περισσότερα νέα καταστήματα franchise.

BEST INTERNATIONAL EXPANSION

Βραβεύονται εδραιωμένες επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί στις διεθνείς αγορές, με επιτυχημένη δραστηριοποίηση στο εξωτερικό ή / και με σημαντικές συνεργασίες, στο πλαίσιο της διεθνούς ανάπτυξής τους.

MOST INNOVATIVE CONCEPT

Βραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν σχεδιάσει / επανασχεδιάσει / λανσάρει ένα καινοτόμο concept που απευθύνεται σε νέες αγορές / χαρακτηρίζεται από προοπτικές ανάπτυξης / αλλάζει τα καθιερωμένα στον κλάδο τους.

BEST MASTER FRANCHISE

Βραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν αναλάβει δικαιώματα master franchise από διεθνές brand και χαρακτηρίζονται από υγιή και σταθερή ανάπτυξη στη χώρα μας.

MOST PROMISING FRANCHISE

Βραβεύονται επιχειρήσεις που έχουν σχεδιάσει μια νέα και ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση franchise, η οποία χαρακτηρίζεται από δυναμικές προοπτικές ανάπτυξης.

BEST START UP FRANCHISE

Βραβεύονται νέες επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει ένα πρωτοποριακό concept με νεωτεριστικά και διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά και έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξή τους μέσω franchise για πρώτη φορά εντός του έτους που διανύουμε.


Η ψηφοφορία για τα φετινά ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE θα διαρκέσει έως 30/12/17. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.franchise.gr.

Αναδείξτε τώρα τα αγαπημένα σας brands στο link ΕΔΩ!!!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά