mikromagazo P1240135Ποιά είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας;

Βλέποντας τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του κόσμου για άμεση πληροφόρηση, επαφή με το διαδίκτυο και επικοινωνία σε φορητές έξυπνες συσκευές, αισθανθήκαμε ότι το smartphone και το tablet θα είναι στο μέλλον το απαραίτητο εργαλείο στις σύγχρονες κοινωνίες. Δεν μπορεί λοιπόν αυτό το ομολογουμένως ακριβό εργαλείο να μην το προστατεύεις και να μην του δίνεις τη προσωπική σου χροιά και στυλ. Οι θήκες και οι τσάντες μεταφοράς εν γένει αποτελούν το απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε τέτοια αγορά. Προτείνουμε λοιπόν θήκες για κάθε έξυπνη συσκευή και tablet για την νέα αυτή ανάγκη.

Συνεχίζουμε με υπηρεσίες ασφάλισης κινητού, σε συνεργασίες με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και το πιο οικονομικό ασφαλιστήριο για smarthone και tablets.

Τέλος, επισκευές, προστατευτικά οθονών και περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη του χώρου της τεχνολογίας.

Πώς αξιολογείτε τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου σας;

Το προϊοντικό μείγμα που προσφέρει το mikrommagazo στους συνεργάτες του εξελίσσεται και εμπλουτίζεται και ανασχεδιάζεται διαρκώς, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πλέον αγοραστή... του παθιασμένου αγοραστή συσκευών τηλεφώνων.

Γνωρίζοντας την εξ’ επαφής ανάγκη του πελάτη στο κατάστημά μας, αλλά και αξιοποιώντας διαδικτυακά εργαλεία search tools μαθαίνουμε πρώτοι τις τάσεις στη διεθνή και εγχώρια αγορά πριν η τιμή του εκάστοτε προϊόντος ξεκινήσει και κατακερματίζεται από τον ανταγωνισμό

Περισσότερες από 6,000 επιλογές σε είδη είναι διαθέσιμα και μπορούμε στο πρώτο ραντεβού συνεργασίας να σας παρουσιαστεί αναλυτικότερα και διεξοδικότερα.

Ποιά είναι τα προνόμια και υποστήριξη που παρέχετε στους franchisees σας;

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με το mikromagazo διασφαλίζουν την επιτυχία των συνεργατών μας και τους παρέχουν μια σειρά από αναγκαία εφόδια και υποστηρικτικά εργαλεία για την επιχείρησή τους:

  • Μεγάλη γκάμα από μοναδικά και ποιοτικά αξεσουάρ κινητών συσκευών και όχι μόνο.

  • Αποκλειστικότητα σημείου/καταστήματος για την περιοχή.

  • Γνωρίζεις από μέσα και εκπαιδεύεσαι στο το μαγικό χώρο του e-commerce.

  • Υψηλά περιθώρια κέρδους με αποτέλεσμα μεγαλύτερη κερδοφορία.

  • Το χαμηλότερο κόστος αρχικής επένδυσης σε Σύστημα Franchise.

  • Σίγουρη προοπτική ανάπτυξης λόγω της συγκεκριμένης αγοράς που ανήκει στο παρόν και στο μέλλον του τόπου και λέγεται τεχνολογικά είδη και υπηρεσίες.

  • Χαμηλό λειτουργικό κόστος συγκρινόμενο με την απόδοση κέρδους.

  • Εκπαίδευση και υποστήριξη με στόχο την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του καταστήματος με εγχειρίδια λειτουργίας για κάθε ζήτημα λειτουργίας, απομακρυσμένη υποστήριξη επί 12ώρου καθημερινά μέσω τηλεφωνίας και Teamviewer και συχνές συναντήσεις στα καταστήματα για υποστήριξη.

  • Λειτουργική διαδικασία καταστήματος – Ενημέρωση για τα προϊόντα στο ανθρώπινο δυναμικό.

  • Εκπαίδευση σε internet marketing με παροχή τεχνογνωσίας από πτυχιούχος πληροφορικούς σε θέματα Google Awords, Mail Marketing, Article Marketing και Facebook Contests!

  • Υποστήριξη σε θέματα προώθησης και προβολής του καταστήματος μέσα από ειδικά προγράμματα marketing σχεδιασμένα για προσέλκυση νέων πελατών και αύξηση της επισκεψιμότητας του καταστήματος.

  • Λαμβάνετε οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης στις πωλήσεις.

  • Βγείτε ηγέτης στην αγορά των Mobile Accessories που αποτελεί το Hot Trend στη Λιανική.

  • Διαμορφωμένο hotsale μείγμα προιόντων και υπηρεσιών.

Ποιά είναι τα οικονομικά στοιχεία της επένδυσης;

Το concept mikromagazo έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να υλοποιείται με ιδιαίτερα συμπιεσμένη αρχική επένδυση, αναλυτικά:

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 18 - 30 τ.μ

Entry Fees: 8.000 Ευρώ

Μέσο ύψος επένδυσης συνολικά: 13.000 Ευρώ εκ των οποίων η διαμόρφωση και εξοπλισμός είναι της τάξης των 2500 Ευρώ και τα υπόλοιπα 2500 Ευρώ αποτελούν το αναγκαίο αρχικό εμπόρευμα.

Δημήτριος Παπαδόπουλoς

Διευθύνων Σύμβουλος, mikromagazo

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά