EVNOW

Η evnow, πρωταγωνιστώντας στο χώρο της ηλεκτροκίνησης εδώ και χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στον πλέον αναπτυσσόμενο κλάδο της αγοράς, επεκτείνεται μέσω franchise αναζητώντας συνεργάτες που επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν στην νέα εποχή που μόλις ξεκίνησε.

Γιατί evnow

Η evnow είναι επίσημος μεταπωλητής στην Ελλάδα των μεγαλύτερων διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών παραγωγής φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως Wallbox, Alfen, Ecotap, Hypercharger-Alpitronic.

Η evnow αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων στελεχών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ηλεκτροκίνησης για πάνω από 10 χρόνια. Οι άνθρωποί της είναι μέλη σε ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς ηλεκτροκίνησης όπως (HELIEV, isZeb, HAEE κ.α.) συνδιαμορφώνοντας τις εξελίξεις.

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ιδιώτη και επαγγελματία, που περιλαμβάνουν προμήθεια επιδοτούμενων φορτιστών και ταχυφορτιστών, εγκατάσταση, λειτουργία και διαχείρισή τους μέσω πλατφόρμας, καθώς και τεχνική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα μέσω εξειδικευμένων συνεργατών.

Αγορά

Καθώς η ηλεκτροκίνηση είναι μονόδρομος στην εποχή της κλιματικής αλλαγής, πολλές ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα προχώρησαν σε απαγόρευση στις πωλήσεις νέων οχημάτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) από το 2030. Μετά από αυτή τη κοινοτική οδηγία, όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες στράφηκαν στη μαζική παράγωγή, είτε σε plugin, είτε σε αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μείωση των θερμικών. Αν αναλογιστούμε ότι σήμερα στην Ελλάδα ο στόλος των αυτοκινήτων ανέρχεται σε 5,2 εκατομμύρια, εκ των οποίων μόλις τα 30.000 αυτοκίνητα είναι ηλεκτρικά, συμπεραίνουμε ότι οι προοπτικές ανάπτυξης είναι πρωτόγνωρες για το κλάδο των φορτιστών. Ήδη 1 στις 3 ταξινομήσεις το 2022 είναι σε ηλεκτρικά, λόγω επιδότησης και μειωμένης φορολογίας με αυξητική τάση για 1 στα 2 το 2023, δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου ανάγκη για σημεία φόρτισης σε οικίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, καταστήματα, χώρους στάθμευσης, στόλους αυτοκινήτων κ.α. αλλά και σε δημόσιους χώρους.

Στην νέα αυτή εποχή του εξηλεκτρισμού του αυτοκινήτου, η ανάγκη για φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων έχει δημιουργήσει μια μοναδική ευκαιρία επιτυχίας για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ηλεκτροκίνηση.

Η evnow οδηγώντας τις εξελίξεις στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και θέλοντας να εδραιώσει τον ηγετικό της ρόλο σε αυτή τη νέα εποχή, επεκτείνει τη δραστηριότητά της μέσω ανάπτυξης δικτύου καινοτόμων καταστημάτων franchise.

Η evnow ως η κορυφαία εταιρία σε φορτιστές και ταχυφορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, αναζητεί επιχειρηματίες με όραμα για να πρωταγωνιστήσουν και να ηγηθούν στην νέα εποχή, με το brand της evnow.

Όραμα evnow

«Nα είμαστε η Νο1 εταιρεία με καταστήματα ηλεκτροκίνησης σε όλη την Ελληνική Αγορά, με το κάθε κατάστημά μας να αποτελεί το απόλυτο One Stop Shop στην ηλεκτροκίνηση, με κορυφαία τεχνογνωσία και εξειδίκευση, προσφέροντάς στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης στην νέα EV εποχή».

Πρόταση Franchise

H εμπειρία και η εξειδίκευση της evnow στο ταχύτερο αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτροκίνησης αποτελούν εγγύηση επιτυχίας για κάθε επιχειρηματία που θέλει να είναι ο leader στον πλέον καινοτόμο κλάδο της αγοράς. Τα περιθώρια ανάπτυξης και επιτυχίας είναι παραπάνω από βέβαια σε κάθε franchisee, με την evnow να παρέχει ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης franchise.

Η evnow, οδηγώντας τις εξελίξεις στη αγορά των φορτιστών και ταχυφορτιστών, δίνει ώθηση στην επιχειρηματική προσπάθεια όλων των franchisees της, παρέχοντας:

  • δυναμικό brand value και υψηλό βαθμό πιστότητας από το καταναλωτικό κοινό.

  • πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του καταστήματος.

  • μεγάλο ποσοστό κέρδους, σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση.

  • ενίσχυση των πωλήσεων, καθώς όλοι οι φορτιστές είναι επιδοτούμενοι από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

  • χαμηλή επένδυση, όπως και κεφάλαιο κίνησης, καθώς δεν χρειάζεται να αγοράσετε προϊόντα πριν την πώληση.

  • συνεχή προσθήκη νέων προϊόντων και υπηρεσιών με αποκλειστικές συμφωνίες αντιπροσώπευσης και αύξηση της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς ο κλάδος εξελίσσεται συνεχώς.

  • συνεργασία με μία πολύ ισχυρή ομάδα, με υψηλή τεχνογνωσία, εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς.

  • συνεχής εκπαίδευση σε προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες, ανταγωνιστική εμπορική πολιτική, κύρος και διαφημιστική επικοινωνία που συνεχώς εξελίσσεται.

  • υποστήριξη στην εύρεση καταστημάτων και εμπορική αξιολόγησή τους.

  • αρχιτεκτονικά σχέδια (design book).

  • δυνατότητα παράδοσης καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Με μοναδικά χαρακτηριστικά επιχειρηματικής ανάπτυξης από την αρχή της λειτουργίας κάθε καταστήματος franchise, το σύστημα franchise της evnow διασφαλίζει σημαντικά οφέλη για τους συνεργάτες – franchisees της εταιρείας, παρέχοντας επιπλέον:

  • Μηδενικά Entry Fees, για τα πρώτα 3 καταστήματα evnow.

  • Μηδενικά Marketing Fees.

  • Χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων με την εταιρία με 10ετείς συμβάσεις συνεργασιών.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλαπλά και η ένταξη των συνεργατών – franchisees στο σύστημα franchise της evnow πραγματοποιείται με πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας. Η συνεχής και συνεπής εκπαίδευση, η ανταγωνιστική εμπορική πολιτική της εταιρείας, η διαφημιστική επικοινωνία που ανανεώνεται συνεχώς, σε συνδυασμό με την δυνατότητα να διαθέτει τα πλέον προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την πλέον επιτυχημένη πρόταση franchise.

Οι συνεργάτες που αναζητά η evnow θα πρέπει να διαθέτουν εμπορικό και επιχειρηματικό πνεύμα, διάθεση για αυτο-απασχόληση, κουλτούρα με επίκεντρο την εξυπηρέτηση του πελάτη, όπως και να ενστερνίζονται το όραμα της μητρικής εταιρείας.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 70 - 100 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: μέχρι 30,000 Ευρώ

  • Διαμόρφωση: 5.000 Ευρώ

  • Εξοπλισμός/Επίπλωση: 20,000 Ευρώ – 25,000 Ευρώ

Αρχικό εμπόρευμα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, για τα 3 πρώτα καταστήματα

ROYALTIES: 3%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά